Heeej!
Jak już pewnie większość ludzi wie, że mi nie działa pokecraft ani minecraft byzyczu. I otóż tak nadal nie wiem jak rozwiązać problem z pokecraft i minecraft (Chciałbym sb zagrać nawet w zwykłego minecraft'a ;/). No ale nie mogę. Próbowałem już odinstalować jave i zainstalowałem i nic usunałem .minecraft, .minecraftbyzyczu itp. I nic to nie dało więc jak by ktoś mi pomógł to bym był bardzo wdzięczny ;) SS błędu poniżej...
moim zdaniem problem tkwi w java. Odinstaluj zupełnie JAVA (wszystkie wersje , które masz) i zainstaluj od nowa JAVA 7.
Jeśli to nie pomoże to chyba czeka Cię reinstalacja kompa.
Zrobiłem tak jak kazałeś, lecz to nie pomogło. Ale tagi ie bede reinstalował laptopa ponieważ, za niedługo kupuje nowy SPRZĘT. Ale w tym tygodniu jest WYWIADÓWKA!!! Więc :D Nie wiem co będzie, ale może na kompa będę miał szanse jeszcze. No może 0,1% :D :D heh. Dobra dzięki za rade, jak ktoś ma jakiś inny pomysł pisać pod postem. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum