Zamknięty przez: admin 18 Grudzień 2014 |
Swieta Swieta Swieta :) |
| Autor |
Wiadomość |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 11 Listopad 2014
|
|
|
Czy byłaś grzeczna? Oczywiście ^^
Chciałabym dostać lekcje od Kiri jak tworzyć npc, ogólnie tworzyć Questy itp. ^^ |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Listopad 2014
|
|
|
Czy byłeś grzeczny ? Nie, nie byłem :/ Za dużo killi w lolu więc xd (Byłem no co Wy <3)
Co byś chciał dostac od mikołaja pod choinke? Mikolaju Mikolaju dobry i derpino (WOT SAYWUT DERPINA POWROCILA OMG DOPIERO SIE DOCZYTALEM [KAPPA LV100] [SPOILER INTENSIFIES]) prosiłbym o ... rózgę. :) A tak naprawdę, jeżeli nie mają dotyczyć pokemon to pare tysięcy RP, bo chce se kupić Lee Sina i skorke (omg #lol #swaggins) lub Groudona aka Porywista Ziemia. Z gory dziekuje i zapraszam o przeczytanie.
PS Jak nie wygram to wiecie co bedzie :))
2spooky50000000me :) |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
Wysłany: 12 Listopad 2014
|
|
|
Czy byłam grzeczna? Hm, trudno stwierdzić. Nie zabiłam nikogo, więc chyba tak ._.
Co bym chciała dostac od mikołaja na święta? Anu taką małą listę mam, jak ktoś nie chce czytać, nie musi :D A więc, chciałabym aby:
Denek nadal był taki fajny, Cichy dalej był złotozębnym reniferem, Zyczu wrócił z psem, Lotosik miała dużo cierpliwości do graczy, Kiririn nie próbowała zabić również grających trenerów, High żeby dalej był dobrym modem, Krelu zdał studia i aby wszyscy LiderzySal dalej śmiało walczyli z trenerami i aby mieli jak najmniej magikarpi 5 lvl :D. A na koniec coś dla mnie... Chciałabym nie bać się pogadać z wami na ts'ie *czy chociaż wejść na niego*, chcę aby gracze byli dalej świetni i aby niektórzy z nich nie łamali regulaminu. Chciałabym aby te jak i następne święta były udane i żeby Pokecraft nadal był
tak świetny. Jeśli uda się nam, elfom, Mikołajowi , pani Mikołaj i reniferom, oraz wszystkim innym się to uda, to to będzie moim prezentem. ^^ |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
Arghan
|
|
|
|
Czy byłeś grzeczny? Tak byłem :D
Co chciałbyś dostać od mikołaja pod choinkę? Chciałbym dostać shiny dragonite lvl 100 i outrage, dragon tail, flamethrower (a jak sie nie da to zamiast flamethrower dragon tail) i wing atack. :) |
|
|
|
 |
LingLing
|
|
|
|
Czy byłem grzeczny? W tym roku naprawdę starałem się pomagać innym, być miłym i uczynnym człowiekiem! : )
Co bym chciał dostać pod choinkę? Marzą mi się trzy rzeczy - TM Energy ball, TM Earthquake i jeden Master Ball, o nic więcej nie proszę, na wszystko inne chcę zapracować! : ) |
|
|
|
 |
kiorun
|
Wysłany: 12 Listopad 2014 Re: Swieta Swieta Swieta :)
|
|
|
| byłem grzeczny poproszę sh.Gastly lub HM3 |
_________________ Kiorun |
|
|
|
 |
zekrom355
|
|
|
|
Byłem bardzo grzeczny :3
Chciałbym pod choinkę 6 staków rare candy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zekrom355 |
|
|
|
 |
v_kub4pl_v
|
|
|
|
Czy byłem grzeczny ? Tak, Byłem
Co chciałbym dostać ? (Dragonite 100lvl, jednego masterballa, eevee i 10 cukierków, a i jeszcze tak ze stak staków bloków złota)
PS: Życzę wszystkim wesołych świąt !!! |
| Ostatnio zmieniony przez v_kub4pl_v 22 Listopad 2014, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ragnex0
|
|
|
|
| byłem grzeczny i prosze mikołaja o shiny riolu albo shiny dragonite |
|
|
|
 |
VectorPL
|
|
|
|
Czy byłeś grzeczny ? Oczywiście! Ja niegrzeczny? xD
Co byś chciał dostac od mikołaja pod choinke? A nic specjalnego: 3-4 master ball'e, troche cukierków i może shiny (riolu/dragonite/zorua(któregoś z tych, lvl nieważny ;3)).
Oraz przy okazji życzę wszystkim udanych świąt ^^ |
|
|
|
 |
TeToS
Trener pokemonów :D
|
|
|
|
Czy byłeś grzeczny? Raczej tak chyba, że miałem powód do złości
Co chciałbym dostać:
-SH chalizard z dość wysokim lvl powyżej 80.(nie musi 100lvl)
-jeśli nie to 2-4 mb.
-może być też dużo bedrocków i cuksów bym miał czym karmić me poczki :D |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
Wysłany: 13 Listopad 2014
|
|
|
| Dużo osób już wybrało prezenty, więc napiszę tylko, że my jako gracze nie jesteśmy cudotwórcami, więc nie zdziwcie się jak nie dostaniecie wymarzonych cukierków czy sh legendę. Staramy się z całych sił dać wam te prezenty, ale nic nie obiecujemy. Piszę to tu, ponieważ mam nadzieję że przeczytacie i potem nie będzie płaczu iż czegoś nie macie. To tyle ode mnie C; |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
Czy byłeś grzeczny?: Ja? Grzeczna? Grzeczna to ja jestem jak śpię sama.
Co byś chciał dostać od mikołaja pod choinkę?: Pomyślmy... więcej kultury u graczy, mniej spamu co weekend o nalot... a z bardziej namacalnych to może shiny elekid jolly z electrizerem?:D |
|
 |
flaga
|
|
|
|
| Czy byłem grzeczny Oczywiście Co chciałbym dostac . Losowego sh poka :D |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
|
|
|
Czy byłeś grzeczny ? Takkkkkk
Co byś chciał dostac od mikołaja pod choinke? jakąś Sh Legende najlepiej kyogre i mewtwo a jakby sie nie dalo zalatwic to nie sh , 3 masterki , 2 stacki bz , Gyaradosa z Trashem , Sh Eevee , Domu dla bezdomnych , i oczywiscie SH karpii na stole. |
_________________ ... |
| Ostatnio zmieniony przez Ziggy584 16 Listopad 2014, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
|
|