Wysłany: 7 Listopad 2014 Zostałem zamknięty w więzieniu nie wiedząc z jakiego powodu
Chciałbym prosić o (unbana?) zwolnienie mnie z więzienia.Jeśli jest to możliwe.I prosiłbym o podanie powodu zamknięcia mnie w tym strasznym miejscu :) Proszę o szybką odpowiedź.
Mój nick w grze to theczarny135
Jeżeli pamiętasz ze coś źle zrobiłeś czy złamałeś prawa regulaminu to moze za to też miałem jak z wakacji wróciłem to zyczu mnie do paki wszadził może to bez powodu
Poczekaj na głos denka
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
Aaaa czyli ban za obrażanie XD.Wyzywałem go to prawda, ale nie sądzę żeby to było , aż tak poważne.Nie ja jeden zresztą go obrażałem.Torek Rozporek to wielki youtuber , tylko nick mu trochę nie wyszedł.I głos ma jak 10-latek.Uważam, że on kupił sobie te subskrypcje.Ma niby te 2000 ale wyświetlenia filmów wynoszą ok. 20-300 pod filmem, i te 301 to zbugowane więc nie wiadomo ile jest naprawdę.Dobra jakoś to przeżyję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum