Zamknięty przez: admin 11 Listopad 2014 |
Jako iz odchodze, moze chcielibyscie male rozdawanko legend? |
| Autor |
Wiadomość |
kamilozaur123
|
Wysłany: 4 Listopad 2014
|
|
|
mewtwo
DSC01238.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 35 raz(y) 3.16 MB |
|
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 5 Listopad 2014
|
|
|
Szczerze razorr to mi Cię żal. Odchodzisz po raz setny i robisz taki zamieszanie wokół siebie. Nie wiem, czy chcesz aby ludzie Cię wielbili i pisali posty typu "nie! razorr wracaj na serwer to nie już to samo bez Ciebie", ale jedno jest pewne - tak jak napisał Boy pewnie 16 lat to Ty nie masz, bo tak nie zachowują się osoby w tym wieku (coś o tym wiem). Strugasz z siebie takiego znawcę, popularnego i lubianego (?) gracza, ciągle piszesz i przypominasz jakiś Ty popularny i lubiany, a raczej tak nie jest. Ogarnij się człowieku ... jak odchodzisz to nie wchodź na forum, nie spam w rekrutacji na liderów sal postami "polecam gracza" bo to zwykłe nabijanie postów.
P.S: Z tego co widzę nikt raczej nie płacze z tego powodu, że odchodzisz wręcz przeciwnie, większość graczy (w tym ja) się z tego cieszy. |
|
|
|
 |
bob_budowniczy
|
|
|
|
| ja chce |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Razorku nie wiem czy widziales ale Andrzej123 ma prace z neta na poprzedniej stronie jest link od tego xD |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
Wysłany: 6 Listopad 2014
|
|
|
| Poprostu nie wiedziałem jak wstawic i ten link to tylko umiejscowienie tego rysunku na moim komputerze przykro mi że podejrzewasz mnie o oszustwo |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Najbardziej mi się podoba wymówka "ten linkt to umiejscowienie tego obrazka na moim komputerze" nie ma takiego czegoś to jest praca kogoś innego znalazłem ja w google a ty ją tylko przerysowałeś i mi tu nie wkręcaj |
 |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
|
|
|
| No dobra przyznaje nie miałem pomysłu ale chociaz sam narysowałem a nie kocyka zdjęcie zrobiłem jak ty |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| no praca Andrzeja powinna zostac zdysfalifikowana wakam się co do pracy haze ale na 67% to koc |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| "No dobra przyznaje nie miałem pomysłu ale chociaż sam narysowałem" może nie miałeś pomysłu ale nie musiałeś przerysować gotowej pracy Andrzej123 |
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Andrzej123 napisał/a: | | No dobra przyznaje nie miałem pomysłu ale chociaz sam narysowałem a nie kocyka zdjęcie zrobiłem jak ty |
Dzieki ze sie przyznales. dq.
1 - amne sh mew
2 - h5 artek
3 - pangoferek zbroja
A wlasnie
P.S: Z tego co widzę nikt raczej nie płacze z tego powodu, że odchodzisz wręcz przeciwnie, większość graczy (w tym ja) się z tego cieszy.
Dzieki, ktorzy sie ciesza - cieszycie sie razem ze mna, bo ja sie ciesze ze odszedlem! <3 |
|
|
|
 |
Sheax

|
Wysłany: 6 Listopad 2014 Re: Jako iz odchodze, moze chcielibyscie male rozdawanko leg
|
|
|
| Razor'ek napisał/a: | Konkurs!
Narysuj pokemona byle gdzie, dowolna technika i wstaw go tu. Nie sciagaj z neta, ja sprawdze. Nagrodami sa
1 miejsce - Sh legenda z autografem
2 miejsce - legenda z autografem
3 miejsce - 10 sh z autografem
Czas start. Konkurs do 4 listopada.:)))) |
Razorr jesteś naprawdę prymitywny piszesz że tylko prace a kocyk amne uznajesz?!
Naucz się przestrzegać własnych zasad, a potem rób konkursy
Jak dla mnie kocyk amnesi nie powinien być nawet wliczany bo to nie jest fair co do innych uczestników konkursu np ktoś musiał 2h rysować potem to kolorować robić cienie itp a on po prostu wyciągnął koca z szafy zdjęcie mu walną i co ma 1 miejsce ?! człowieku ogarnij się -.-
Ps zgadzam się z tym co pisała wiki, cały czas kopiowałeś moje pomysły na hajs |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Sheax to jest konkurs Razora i to od niego zależy czy zaliczy prace czy nie.Aha i ja będę tęsknił za Razorem xD bo świetnie mi się z nim grało. |
 |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
|
|
|
| Nie zgadzam sie mozesz mnie dq ale czemu Amne ma Sh Mew ? Ja chociaz coś narysowałem on wyciągnoł kocyk zrobił zdjęcie i wstawił to nie fair. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Listopad 2014 Re: Jako iz odchodze, moze chcielibyscie male rozdawanko leg
|
|
|
| Sheax napisał/a: | | Razor'ek napisał/a: | Konkurs!
Narysuj pokemona byle gdzie, dowolna technika i wstaw go tu. Nie sciagaj z neta, ja sprawdze. Nagrodami sa
1 miejsce - Sh legenda z autografem
2 miejsce - legenda z autografem
3 miejsce - 10 sh z autografem
Czas start. Konkurs do 4 listopada.:)))) |
Razorr jesteś naprawdę prymitywny piszesz że tylko prace a kocyk amne uznajesz?!
Naucz się przestrzegać własnych zasad, a potem rób konkursy
Jak dla mnie kocyk amnesi nie powinien być nawet wliczany bo to nie jest fair co do innych uczestników konkursu np ktoś musiał 2h rysować potem to kolorować robić cienie itp a on po prostu wyciągnął koca z szafy zdjęcie mu walną i co ma 1 miejsce ?! człowieku ogarnij się -.-
Ps zgadzam się z tym co pisała wiki, cały czas kopiowałeś moje pomysły na hajs |
Dziekuje za szczera opinie :) Co do tego, to jeszcze pomysle. |
|
|
|
 |
|
|