Zamknięty przez: admin 7 Listopad 2014 |
skarga na gracza _ghostrecon_ |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 6 Listopad 2014 skarga na gracza _ghostrecon_
|
|
|
a więc pisał na czacie że ma 200lv ognistego smoka i go sell za 30 bz pytalem sie czy na pewno 200 ale mi potakiwal i sie w koncu z nim wymienilem dalem mu 32 bz ( 2 w tą 2 w tą ) a on wyszedl z gry mam ss'y myśłe że grcz dostanie bana i odzyskacie moje 32 bz
Sr za widoczność
ghost.png
|
 |
| Plik ściągnięto 54 raz(y) 679.14 KB |
|
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 6 Listopad 2014
|
|
|
Haha, nie wiem jak mozna tak dac sie nabrac. Ciekaw jestem dlaczego mu zaufałes z tym 200lvl
Interes zycia xD
to SS nie jest wystarczajacym dowodem, nic nie widze z niego. |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| krelon ubierz se okulary i wg 200lv mogl mu się pomylic z 100 wtedy jeszcze nie pisal bym na forum |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
po pierwsze to ,,sobie''
a po 2 co niby zle zinterpretowalem?? |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
po 1 jakbys zauwazyl bez swoich okularów że błąd został popełniony specjalnie to
po 2 musisz zrozumiec ze jakbym ja tego nie przerwal to by dalej kradl i zabieral by wieksze kwoty tam 30 bz to nie majatek |
 |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Ale to jest smutne co robisz ;) |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| niestety nie jest smutme bo nie chce nikogo dostrzetnie zranic zeby nie bylo " eee patyk przezywa kid modów " itp. |
 |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Zdania zaczyna się WIELKĄ literą i nie ma wyrazu "dostrzetnie", interpunkcja swoją drogą. ;) |
|
|
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
|
|
|
| Hahahaha a ty tłuomoku dałeś sie nabrać na żart z 100lvl zmarnowałeś tylko 32bz to tak mała ilośc a ty się dałes nabrać dowody słabe więc niewiem czy admin wezmie to pod uwage. |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 7 Listopad 2014
|
|
|
| nie ma w logach wymiany gracza _GhostRecon_ z patrykozaur. Odrzucam i ostrzegam przed mataczeniem. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|