Zamknięty przez: admin 11 Listopad 2014 |
Jako iz odchodze, moze chcielibyscie male rozdawanko legend? |
| Autor |
Wiadomość |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
Wysłany: 4 Listopad 2014
|
|
|
| Haha boy naucz się rysować i później zgłoś się do mnie jak się nauczysz ale wątpie żeby to się kiedykolwiek się stało xD |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Dziękuje wszystkim za konkurs. Zwycięzcom proszę się zgłosić w grze wtorek 11-ego (a jezeli ktos bedzie mial kare pisz na PW w celu omowienia terminu)
1 miejsce - Andrzej123 - Sh mew - moje gratulacje :)
2 miejsce - AmnesiaHaze - Articuno - moje gratulacje :) (2 za dywanik, ale fajnie ze taki znalazles :D)
3 miejsce - Boy - Zbroja zolnierza, gj! :P
denku proszę zamknij. |
|
|
|
 |
Bezim
Smocza Niańka

Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 100 Skąd: Z brzucha ;)
|
|
|
|
Szkoda że mój obraz się zepsuł bym miał conajmniej 3-cie miejsce ale cóż raz się przegrywa a raz wygrywa |
_________________ Ej Graczu
Wspaniały Widok
Na Nic Ciekawego
:P
Pozdro Bezim |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
Razor pisałeś że do 4.11.14r. czyli do dziś więc można jeszcze prace wysyłać
Daj szanse każdemu |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| patrykozaur123 napisał/a: | Razor pisałeś że do 4.11.14r. czyli do dziś więc można jeszcze prace wysyłać
Daj szanse każdemu |
Rekrutacja powinna byc zamknieta o 23:59:59 dnia 03-11-14. Jest ok. :) |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| razor to 03-11-14 a ty napisales do 4 czyli 4.11.14r. 23:59:59 |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| patrykozaur123 napisał/a: | | razor to 03-11-14 a ty napisales do 4 czyli 4.11.14r. 23:59:59 |
Ja juz mowilem. Jezeli masz wlasna prace- daj, moze zalicze. |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
|
|
|
| A kiedy moge nagrode odebrac ? |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| ja napisał/a: | | Zwycięzcom proszę się zgłosić w grze wtorek 11-ego (a jezeli ktos bedzie mial kare pisz na PW w celu omowienia terminu) |
Mam dużo zajęć, a to nie moja wina, że w weekendy jestem leniuchem :< |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
|
|
|
| A mógł bys teraz na minutke wejść ? Prosze bo chyba do babci bede jechał na tydzien |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Andrzej123 napisał/a: | | A mógł bys teraz na minutke wejść ? Prosze bo chyba do babci bede jechał na tydzien |
Sorki, ale tu nie mogę gram w LoLa i zara muszę z kompa schodzić xD |
|
|
|
 |
Andrzej123
|
|
|
|
| Dobra dzięki ale jak by mnie nie było we wtorek to daj adminą zeby mi wrzucili do pc jeśli by mogli |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Oto rysunek Andrzeja123 jest w google i już http://draga03.deviantart...roudon-74519014 nie ma 1 miejsca xD Poczekajcie chwile a pokaże wam tego samego groudona. |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| Tak razor dziś prześle extra prace do 23 mi daj czas |
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 4 Listopad 2014 2 legendy
|
|
|
Moja praca
DSC01239.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 35 raz(y) 3.17 MB |
DSC01237.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 19 raz(y) 3.15 MB |
|
 |
|
|
|
 |
|
|