Witam wczoraj oszukal mnie gracz o nicku Neiki. Sprawa byl Exp share i moj charizard lvl 100.Neiki pisal na serwerze ze sprzeda exp share ja napisalem jemu na msg ze kupie pozniej sie dogadalismy ze ja daje jemu charizarda lvl 100 a on daje exp share. Oczywiscie ja jemu dalem tego Charizarda on chwile poczekal wyszedl za drzwi i lognal. Bylo to wszystko na Bezpiecznej wymianie.Niestety Ss'ow nie mam poniewaz gdy robilem ss'y to mi minecrafta schrashowalo. Chchialbym aby ten gracz dostal bana/jaila. Ten gracz oszukal wiele osob nawet bylem swiadkiem nie ktorych oszustw. Kilka osob moze sie pod tym podpisac. Chce aby ten gracz oddal mojego Charizarda albo dal mi exp share'a.Pokazywal mi na wymianie ze go ma. P.S pisze go 2 raz poniewaz za 1 razem napisalem na FAQ nie na skargi ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum