Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Sincl4ir / Pomysły na zmiany
Autor Wiadomość
Sincl4ir 
Sincl4ir

Wysłany: 14 Październik 2014   Sincl4ir / Pomysły na zmiany

Jeśli pomysły będą się podobały napisz numer pomysłu i :mrgreen: , a jeśli nie napisz numer pomysłu i :-( . Krytyka pomoże mi w udoskonalaniu pomysłów. Moge pomóc przy każdym projekcie.

1. Zmiana wyglądu:
- Spawnu
- Niebieskich murów ograniczających przejscia z habbitatów.
- Eventu OX
- Habbitatu Safari na motyw z minecraft'a 1.7.10

2. Nowe Eventy
- Runners
- H & S

3. Zastąpić nazwe VIP na Pokemon Silver Master (PSM)
+ dodać SVIP pod nazwą Pokemon Gold Master (PGM)
Zachęci to do kupna Vipa i Svipa

4. Komenda /kit złoto (Vip) dodająca 16 bloki złota 32 sztabki złota 64 samorodki 2 złote jabłka.

5. Komenda /kit diament (SVip) dodająca 64 bloki złota 32 sztabki złota 16 samorodki złota 16 złota jabłka

6. PC dać jako craftable tak samo jak tradingi

W następnym poście dam więcej pomysłów, nazywać się będzie Sincl4ir / Pomysły na zmiany 2. Jeśli będą jakieś pytania, napisz w komentarzu numer pomysłu i :?: . Spróbuje odpowiedziec jak najszybciej.

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 15 Październik 2014   

1.
-Biom safari będzie zmieniony to jest planowane od dawna
-Niebieskie mury mają dawać odczucie nieba. Biomy muszą mieć jakieś ograniczenie.
-Co ci się nie podoba w ox?

2. Konkrety człowieku konkrety

3. Nie będzie svipa. Bo niby co miałby mieć?

4. Złoto jest wystarczająco łatwo zdobyć po co jeszcze komendy na to

5. jw.

6. Maszyny są specjalnie zablokowane bo gracze stawiają gdzie popadnie. Nie raz nie dwa było że ktoś zablokował wyjście ze spawnu/poke centrum komputerami. Maszyny są w każdym poke centrum.

Sincl4ir 
Sincl4ir

OX mi sie podoba, ale można by go udoskonalić

2. Runners - Czyli pokazała by się nazwa pokemona. I byłyby ich pixel arty. Trzeba by było dobiec do odpowiedniego pokemona. Zawsze można by to zmodyfikować.

6. Jak oni stawiali maszyny na spawnie? Mi chodzi o działke, żeby tam sobie móc postawić

Sincl4ir 
Sincl4ir

OX mi sie podoba, ale można by go udoskonalić

2. Runners - Czyli pokazała by się nazwa pokemona. I byłyby ich pixel arty. Trzeba by było dobiec do odpowiedniego pokemona. Zawsze można by to zmodyfikować.

6. Jak oni stawiali maszyny na spawnie? Mi chodzi o działke, żeby tam sobie móc postawić

1. Sorry Spawn napisałem niechcący xD.

Kiririn 
Baaaka

Co do Runners to u nas jest coś podobnego - kolory. Organizator podaje nazwę pokemona a gracze muszą stanąć na odpowiednim kolorze.

Kup w sms shop będziesz miał maszyny na własność.

Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 26 Październik 2014   Re: Sincl4ir / Pomysły na zmiany

Sincl4ir napisał/a:
Jeśli pomysły będą się podobały napisz numer pomysłu i :mrgreen: , a jeśli nie napisz numer pomysłu i :-( . Krytyka pomoże mi w udoskonalaniu pomysłów. Moge pomóc przy każdym projekcie.

1. Zmiana wyglądu:
- Spawnu
- Niebieskich murów ograniczających przejscia z habbitatów.
- Eventu OX
- Habbitatu Safari na motyw z minecraft'a 1.7.10

2. Nowe Eventy
- Runners
- H & S

3. Zastąpić nazwe VIP na Pokemon Silver Master (PSM)
+ dodać SVIP pod nazwą Pokemon Gold Master (PGM)
Zachęci to do kupna Vipa i Svipa

4. Komenda /kit złoto (Vip) dodająca 16 bloki złota 32 sztabki złota 64 samorodki 2 złote jabłka.

5. Komenda /kit diament (SVip) dodająca 64 bloki złota 32 sztabki złota 16 samorodki złota 16 złota jabłka

6. PC dać jako craftable tak samo jak tradingi

W następnym poście dam więcej pomysłów, nazywać się będzie Sincl4ir / Pomysły na zmiany 2. Jeśli będą jakieś pytania, napisz w komentarzu numer pomysłu i :?: . Spróbuje odpowiedziec jak najszybciej.

1. Zapomnij. denek na pewno to samo powie.
2. Eventy sa ustalane przez administracje, a jak nie to musi Ich to zainteresowac. Podaj uzasadniajace argumenty i ssy z gierek.
3. A po co? Nie zacheci, VIP dziala duzo lepiej i lepiej kusi graczy, (VIP - very important person; bardzo ważna osoba) poza tym jest uniwersalny więc jestem na nie. A co do tego, kolego, SVipa chcesz tu dać? VIP i tak ma już dużo funkcji, wręcz jest overpowered, a tu kusisz do SVIPA. Co my jesteśmy, jakiś p2w?
4. Jest kit vip.... (Pozatym oba kity pasuja bardziej do serverow survival etc....)
5. Nie dodamy svipa (nawet ludzie duzo pytali, doczekali sie podobnej odpowiedzi takiej jak ode mnie :[)
6. denek juz wiele razy o tym mowil - nie bedzie maszyn do craftingu. Zreszta po co, jak i tak jest ich duzo na survi? :D

Pozdro.

@edit ox jest juz spoko, ale kiedys byl lepszy ;/

2. Runners - Czyli pokazała by się nazwa pokemona. I byłyby ich pixel arty. Trzeba by było dobiec do odpowiedniego pokemona. Zawsze można by to zmodyfikować. - jak @up

Odpowiedz do tematu