Zamknięty przez: BaT69 11 Październik 2014 |
Unmute |
| Autor |
Wiadomość |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 10 Październik 2014 Unmute
|
|
|
| Hej, dziś zostałam wyciszona przez Krelona. Za co? Za "spojler questa". 4 godziny za chęć pomocy innym? Ok ... Kłócić się nie będę, proszę tylko o unmute od denka (często zaglądasz wieczorami to może zobaczysz moją prośbę). Paciozioms poprostu długo szukał (oczywiście nie mógł liczyć na pomoc krelona) więc mu trochę pomogłam (chodziło o quest z denkiem, w saffron city). Do tego ten quest nie jest questem, to raczej npc informacyjny. Poza tym Krelon, Ty też taki święty nie jesteś http://ifotos.pl/zobacz/2014-10-1_eqaphph.png/ |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 11 Październik 2014
|
|
|
Musisz łapać za słówka co?? Nie powiedziałem gdzie i jaki nick ma ten npc ;)
Wiki, nie rozumiem. Jestes starym graczem i powinnas wiedziec ze nie podajemy lokalizacji npc do questu.
Pojdziesz spac i rano juz muta nie bedzie ;) |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Ten post jest skierowany do denka, nie do Ciebie. I tak jak już napisałam to NIE JEST QUEST. |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Fajnie Krelon że nie postąpiłeś tak jak Subb obrażał wiki, jesteś taki pomocny i uczciwy C: |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Przecież to KidMod-wzór do naśladowania ^^ |
|
|
|
 |
SirAJ
SIR :3
|
|
|
|
| mycios napisał/a: | | Fajnie Krelon że nie postąpiłeś tak jak Subb obrażał wiki, jesteś taki pomocny i uczciwy C: |
Często widać jak subb przeklina przy krelonie a on i tak mu mute nie daje, a innym za takie małe rzeczy jak naprzykład spoiler questa to już da |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Nie mówiąc już o tym, że jak ktoś napisze 1 raz z caps lock'iem to dostaje mute - bez żadnego upomnienia, mimo tego że ktoś mógł przypadkiem go wcisnąć. Wszystko można sprawdzić w logach ... |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| Sub, obraża inteligentnie bez uzycia żadnego przeklenstwa.Ty myślisz że on mnie nie obraża?? Ale nie jestem taki jak Ty. Ja to traktuje w formie żartu. Pamietasz pisałem ci nie nakręcaj go, ale skoro nie chciałas mnie sluchać to nie ponosze winy za skutki tego co teraz sie dzieje. Mute za caps sa upominanie, wiec nie wmawiaj mi ze daje za 1 razem. Wiem kiedy robie błedy i słucham co mają do powiedzenia inni. Wtedy przyznaje się że zle postąpiłem i przepraszam. Chcesz osądzać moją prace zapraszam, ale nie sądzę że byłoby lepiej... |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Bezim
Smocza Niańka

Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 100 Skąd: Z brzucha ;)
|
|
|
|
A Wy jak dzieci się kłócicie mimo że jesteście ode mnie o wiele starsi.
Jak Denek wbije to rozsądzi spór i spokój.
A pozatym wyżej przeczytałem że mute ci jutro minie więc się tak nie stresuj |
_________________ Ej Graczu
Wspaniały Widok
Na Nic Ciekawego
:P
Pozdro Bezim |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Co do calej sytuacji, pozwole sobie zacytowac punkt regulaminu
| Cytat: | | h) Każdy opiekun gry (administrator / moderator) ma prawo zablokować gracza, który w jego mniemaniu naruszył zasady regulaminu, prawo lub zachowywał się wbrew normom społecznym. |
Jak widac Krelon moze dac komus kare, jezeli uzna, ze dana osoba powinna ja dostac. Oczywiscie zglaszanie swoich watpliwosci na forum jest jak najbarziej wskazane, bo pozwala nam to na "pouczenie" danej osoby. Spoilery questow sa karane i pomimo tego, ze sam wielokrotnie chcialbym pomoc graczom w questach, nie moge tego zrobic. A co do Sub'a, nie uzywa wulgaryzmow i robi to w sposob mimo wszystko kulturalny. Jak tak bardzo Ci przeszkadza zawsze mozna dac /ignore NICK :) |
|
|
|
 |
Bezim
Smocza Niańka

Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2014 Posty: 100 Skąd: Z brzucha ;)
|
|
|
|
Sry podobno już nie masz mute bo to post z wczoraj |
_________________ Ej Graczu
Wspaniały Widok
Na Nic Ciekawego
:P
Pozdro Bezim |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Trochę szkoda, że można obrażać kogoś w "kulturalny sposób" bo jednak obraza to obraza... |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Więc ja z Raxą i innymi też będziemy obrażać ludzi w kulturalny sposób ^^ dziękuję, temat można zamknąć. |
|
|
|
 |
|
|