Zamknięty przez: admin 16 Październik 2014 |
WAZNE |
| Autor |
Wiadomość |
BadMan

Wiek: 31 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 23 Skąd: Się Biorą Dzieci
|
Wysłany: 10 Październik 2014 WAZNE
|
|
|
wie ktos co moglo sie stac ?
Bez tytułu.png
|
 |
| Plik ściągnięto 61 raz(y) 1.1 MB |
|
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 10 Październik 2014
|
|
|
| oj, musisz usunąć paczkę pokecraft z appdata i ściągnąć ponownie. Też tak kiedyś miałem. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
| wlasnie tak juz robilem .. usunalem wszystkie pliki i foldery z Appdaty , usunalem lanchera i dalej to samo .. nic nie dziala |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
| zaloz wlasny temat chlopie ;) |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| Bad - a restartowałeś kompa? Próbowałeś pobrać launcher w .exe z naszej strony? |
 |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
probowalem juz wszystkiego .
Usuwalem folder , usuwalem lanchera , sciagalem na nowo z 1000 razy , resetowalem kompa z 5 razy , usuwalem i instalowalem na nowo jave . Robilem wszystko co moglem . Firewall tez nie blokuje dostepu do internetu dla tego pliku .. wiec nw co moze sie dziac . |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Internet masz z routera? Też czasem mam tak (co prawda rzadko), że po tym jak przypadkowo odłączy mi się kabel od internetu, później nie mogę wejść na pokecrafta bo wyskakuje mi takie coś jak Tobie teraz. Może spróbuj włączyć od nowa komputer. |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
| jest tu internet z LTE .na PC jest podlaczony przez kabel ale jest tez laptop na ktorym jest to samo . wiec internet nic niema do gadania w tym przypadku . |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| wyłącz antyvira - zupełnie. Czasami blokuje pobieranie. |
 |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
| na tym kompie nie ma Antyvirusa .. najprawdopodobniej jest problem z Launcherem. |
|
|
|
 |
hamtaro
Były Lider

|
Wysłany: 11 Październik 2014
|
|
|
| Spróbuj zresetować ruter mi to pomogło |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
| dalej nic ... |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
jak masz inne konta na komputerze spróbuj z innego
Miałem tak samo |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
BadMan

|
|
|
|
ale czy wy czytacie co ja pisze czy probujecie nabic sobie posty ? Probowalem wszystkiego ... Jest i PC i laptop i na jednym i drugim wyskakuje to samo ... Nie jest to problem z internetem poniewaz na laptopie podlaczylem sie do innego internetu przez W-F i dalej bylo to samo ... Problem z Java tez odpada poniewaz java byla testowana na wielu stronach (przez Internet Explorer tak jak bylo zalecane na stronie Javy) , Sterowniki do karty graficznej sa najnowsze wiec to tez odpada , reset kompa dalej tyle co nic poniewaz resetowanie komutera nie poprawi mi plikow a wrecz przeciwnie - Zniszczy mi kompa . Folder z pokecrafta jest usuwany , po wlaczeniu lanchera sciaga sie tylko i wylacznie folder ale plikow brak . Lancher byl sciaganu juz pare razy wiec wina lanchera odpada , Firewall nie blokuje dostepu wiec to nie wina Firewalla .
Jak widac probowalem wszystkiego .. prosze o kolejne sugestie zeby to naprawic ... Najprawdopodobniej beda one zgubne ;) |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
ale mnie nie zrozumiałeś -_-
Grasz na Pc- wejdź przez inne konto np. włączył się PC i wyskakuję twoja miniaturka i innych osób korzystających z tego komputera wejdź na kogo innego i tak spróbuj pobrać i zagrać
Jeśli ty tylko korzystasz zrób se 2 pomocnicze i z tamtego prawdopodobnie będziesz mógł korzystać
Miałem tak samo |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
|
|