Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 8 Październik 2014 |
Oszustwo przez gracza typek321123 (zabral mi zapdosa) |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 7 Październik 2014 Oszustwo przez gracza typek321123 (zabral mi zapdosa)
|
|
|
Gracz TYpek321123 ukradł mi zapdosa pisał żę vselnie mi za 25 stakow bz i 10ck. Wezwalem Amnezie (która moze to potwierdzic) dalem mu zapka za chicorite po czym sie wylogowal..
PS sr ze z bledami |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
Wysłany: 7 Październik 2014
|
|
|
| Byłem przy tej wymianie i potwierdzam to zdarzenie |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Rolus

|
Wysłany: 7 Październik 2014
|
|
|
| patrykozaur123 napisał/a: | | pisał żę vselnie mi za 25 stakow bz i 10ck. |
W nazwie tematu piszesz że Ci zabrał Zapdosa a już w poście piszesz że Ci koleś "sellnie"
Aż oczy bolą jak to się czyta.
A poza tym to można się domyśleć po jego nicku że nie miał tyle BZ.
Po 2 jeżeli jest takowa wymiana (przy liderze sali) to mogłeś najpierw poprosić o BZ a następnie dać mu Zapdosa, jeżeli by się nie zgodził oznaczałoby to że jest oszustem.
Szkoda tylko że nie masz dowodów, aczkolwiek kara dla tamtego oszusta.
PS. A tak swoją drogą po co pisać pożegnanie skoro wchodzisz na serwer? Bezsens. |
_________________ 13.01.2015 - 17.04.2015 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 8 Październik 2014
|
|
|
logi potwierdzają to co napisałeś. Gracz Typek dostaje bana.
Postaram się odzyskać dla Ciebie tego zapka, jednak na przyszłość poczekaj na admina z takimi wymianami. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 8 Październik 2014
|
|
|
sprawa rozwojowa. Okazało się, że pok już przeszedł 2 inne konta. Ostatecznie poka odzyskałem, a gracze dostali bana.
ban dla krystian1500 i zanik123 - im został przekazany pok za free (nawet bez żadnych uzgodnień).
patrykozaur - zgłoś się po odbiór poka w grze.
Szczerbatek - dzięki za pomoc. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|