Zamknięty przez: BaT69 27 Wrzesień 2014 |
Skarga na SuBB3R |
| Autor |
Wiadomość |
BelialaForEver

|
Wysłany: 27 Wrzesień 2014 Skarga na SuBB3R
|
|
|
Witam. Chciałabym zgłosić skargę na gracza SuBB3R. Powód? Widać poniżej na ss. Jednak to nie koniec. Znany jest on z obrażania graczy, szczególnie tych, co przegrali walki o lidera. Dzisiaj tak było z RaxaHax, wcześniej ze mną i innymi.
2014-09-27_19.38.24.png
|
 |
| Plik ściągnięto 97 raz(y) 214.36 KB |
|
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 27 Wrzesień 2014
|
|
|
| Popieram Belialę ... Raxa jak przegrała też jej ubliżał, do tego te jego głupie zaczepki. Według mnie powinien dostać jakąś porządną karę żeby się "troszkę" opamiętał. |
|
|
|
 |
Rolus

|
|
|
|
| wiki123 napisał/a: | | Popieram Belialę ... Raxa jak przegrała też jej ubliżał, do tego te jego głupie zaczepki. Według mnie powinien dostać jakąś porządną karę żeby się "troszkę" opamiętał. |
Jestem takiego samego zdania.
Zawsze szuka zaczepki i ubliża innym, koleś ma 16 lat a zachowuje się jak nie powiem kto.
Nie wiem czy to taki okres dojrzewania czy po prostu jest źle wychowany.
Też bym prosił o jakąś karę dla niego, takich graczy nie powinno być na tym serwie. |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Niestety ale to prawda, rozumiem że niektórzy mają przejawy pychy ale wtedy zostawia się to dla siebie a nie wyżywać się na serwerze. Mam nadzieję że poprawi się twoje postępowanie albo inaczej w końcu będziesz musiał ponieść za to odpowiedzialność. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
Witam. Co do zachowania SUBB3R'a... Z tego co mi wiadomo (mowa o ss), pisał wtedy o graczu, który poszedł na inny serwer, a prosił się o lidera, czyli posadę, przy której trzeba być często na serwerze. Sub po prostu przedstawił na Swój sposób co myśli o osobach, które nie potrafią podnieść się po porażce i od Nas odchodzą. Co do wyzwisk po przegranej na ls, nie mówiłby ich, gdyby nie było tekstów typu lagi; ale on zbugował itp.
SUBB3R, skarga ta kończy się dla Ciebie ostrzeżeniem. Proszę, żebyś troszkę przystopował, to ma być tylko zabawa.
Dziękuje za uwagę, zamykam. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
|
|