Zamknięty przez: admin 14 Wrzesień 2014 |
Komenda |
| Autor |
Wiadomość |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2014 Komenda
|
|
|
Witam, zauważyłem że pod nieobecnością kidmodów oraz adminów gracze czują się swobodnie i mógł bym powiedzieć że robią co chcą tzn spamują, bawią się afk piszą cl.Denerwuje mnie to, że nie mogę nic na to poradzić.W tym poście prosił bym o tzw udostępnienie komendy /mute /kick.Rozumiem że jest już 2 kid modów ale to co się dzieje na czacie pod ich nieobecnością przekracza ludzkie pojęcie.Jeśli nie, rozumiem po prostu że niejestem godny zaufania.To chyba tyle co miałem do napisania dziękuję za przeczytanie tego postu
Pozdrawiam Kruk! |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
eragon58

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2014
|
|
|
| popieram kruka ,bo na serio gracze przesadzaja ;x |
|
 |
madzia_x3

|
|
|
|
| Popieram kruka. Te wyzwiska to przegięcie... |
_________________ Były lider electric.
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| i2. Liderzy sa odpowiedzialni, kickac beda jak nalezy (mamy odpowiedzialnych liderow, sam wiem bo juz dlugo liderze - od konca maja) |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
| Calkiem ciekawy pomysl, tylko z tymi komendami dla liderow ida pewne obawy, jezeli bedzie jakis nieodpowiedzialny lider to bedzie mutowal wszystkich ktorzy sprzeciwia sie jego woli, a tego chyba nie chcemy nie? :) |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
| mialem na mysli ludzi zaufanych czyli np mnie <myślę że jestem zaufany> nie kazdego lidera .. |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| na pewno nie będzie takiej komendy dla rangi lider sali. Powód napisał SUB. |