Zamknięty przez: Kofi 20 Grudzień 2013 |
PokeGazetka ;) |
| Autor |
Wiadomość |
YinianReload [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Grudzień 2013 PokeGazetka ;)
|
|
|
Ostatnio wpadłem na taki pomysł aby co tydzień pisać "PokeGazetka" W których umieszczał bym różne artykuły z życia serwera np. Eventy / Ulepszenia / Nowe misje / i ogólnie co się działo ciekawego lub tez zbliżające się wydarzenia tak jak np. Wybory na liderów sali ;)
Myślę że to dobry pomysł ;) Ale chciałbym także poznać zdanie Administracji/moderatorów jak i innych graczy ;)
Mógłbym się tym zająć ponieważ i tak spędzam dużo czasu na serwerze ;) A czasami naprawdę nie mam co robić i myślę ze to ciekawe urozmaicenie forum ;)
Wypowiadajcie się co o tym myślicie ;)
Dziękuję za opinie ;) |
|
|
|
 |
MRkac
MRkac

Wiek: 23 Dołączył: 19 Gru 2013 Posty: 99 Skąd: pokelandia
|
Wysłany: 19 Grudzień 2013
|
|
|
Super pomysł i mogła by być też do tego jakaś nowa ranga typu gazeciarz. |
_________________ Heheszki
 |
|
|
|
 |
Kellain
|
|
|
|
| Pomysł bardzo dobry teraz tylko czekamy na zrealizowanie jego . ;3 |
|
|
|
 |
YinianReload [Usunięty]
|
|
|
|
| Miło to słyszeć ale niech inni się też wypowiedzą ;) jak narazie nikt sie nie wypowiada ;x |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
Yinian, jest to bardzo ciekawy pomysł, ale musimy czekać na zgodę z góry xD
Zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Osobiście jestem za ;) |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
arlina13
Arlina
|
|
|
|
| Ciekawy pomysł z tą gazetką. Z chęcią zobaczę jak Ty to będziesz realizować na forum ;x. Jakoś tak średnio sobie to wyobrażam z opcjami, co są dostępne na forum. Jednakże może Ty masz na to lepsze spojrzenie ;d. Jestem jak najbardziej za TAK, bo może to zaowocować większą popularnością serva. I będzie, co czytać/porobić jak się osoba zacznie na servie nudzić ^^. |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
|
|
|
| Według mnie to całkiem fajny pomysł. Dzięki temu gracze będą mogli szybko dowiedzieć się co się dzieje na serwerze, jak np. nie będą mogli grać, a chcieliby wiedzieć co się dzieje. Chętnie sama poczytałabym taką gazetkę, bo zapowiada się dobrze. Jestem jak najbardziej ZA tym pomysłem. Teraz tylko czekać na decyzję administracji. :P |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
Kofi
|
Wysłany: 20 Grudzień 2013
|
|
|
| Nie powiem że pomysł nawet mi przypadł do gustu. Z tego co widzę to już masz zgodę na to od Denka więc powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|