Przesunięty przez: admin 13 Styczeń 2015 |
Rekrutacja na liderów ARCHIWUM |
| Autor |
Wiadomość |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Sierpień 2014
|
|
|
| Devolay vs __Boy__ 6:2 dla mnie :3 |
|
|
|
 |
leo2121

|
|
|
|
| Wiem że to nie jest dział do rozmów ale czekam na Ciebie na serwie i nie ma cb |
_________________ Fałszywy przyjaciel może zranić bardziej niż największy wróg.
 |
|
|
|
 |
leo2121

|
|
|
|
| Czekałem na mojego przeciwnika do godziny 23:59 i on nie wbił . |
_________________ Fałszywy przyjaciel może zranić bardziej niż największy wróg.
 |
|
|
|
 |
Xezraf

|
Wysłany: 21 Sierpień 2014
|
|
|
| siedzialem do 21.00 (mniejwiecej) potem musialem isc gdybys wszedl wczesniej to bysmy stoczyli walke. a isc musialem nie dlatego ze mi sie nie chce tylko dlatego ze byla burza pradu nie bylo, a jak nie ma pradu to nie ma neta wiec nawet bym niewszedl. |
_________________ www.youtube.com/user/thexezraf
 |
|
|
|
 |
Kassti

|
Wysłany: 22 Sierpień 2014
|
|
|
| Informuje ze, wygrałem walkę z kaien42 3:6 dla mnie :3 |
_________________ -_- |
|
|
|
 |
kaien'ek :)
Szymon :D
|
|
|
|
| Kassti napisał/a: | | Informuje ze, wygrałem walkę z kaien42 3:6 dla mnie :3 |
Jak wyzej. Gratuluje przeciwnikowi, ale jednak mysle ze obegral mnie "chamsko" - uzywal buga pixelmona (atak focus punch dzialal od razu) - Zasada dzialania ruchu Focus punch polega na tym, ze najpierw pokemon tj zbiera energie aby wykonac ten ruch, a jak walnie drugi pok atakiem to nie moze. A nagle kassti mogl uzyc tego ruchu swobodnie. (1 Ruch - nie musi zbierac energii, od razu wali) Postanowilem ze to napisze, bo i juz tak mnie wiele osob nie nawidzi, wrecz nie cierpi, a bo bez Razorka nic bym nie osiagnal :) Pozdrawiam |
_________________ Better Nerf Teemo #3op50000000me |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
III ETAP
devolay vs Kassti
leo2121 vs Xezraf ---> co jest z Wami? Nie możecie się dogadać na określoną godzinę? Jeśli do jutra nie będzie wyniku to rzucam monetą.
Wyniki proszę poniżej. Powodzenia. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Kassti

|
Wysłany: 23 Sierpień 2014
|
|
|
To było jak walka z crasherm, -,- normalnie nie mogłem się powstrzymać, żeby wyrzucić kompa za okno, ale jednak moja "Pepa" zaczoła się bić, ale poległa i mój swampter gdy ruszył do walki, miał już prawie zawał z gliscorem, zatakował go Jeden na durgiego i tak ciągle lecz mój spawmpter zwyciężył i wygrałem z "Devolay 5:6 Kassti...
(No jako ja wygrałem ;D). |
_________________ -_- |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 24 Sierpień 2014
|
|
|
Dzięki. Więc pozostaje nam :
FINAŁ:
Kassti vs leo2121 lub Xezraf (kto pierwszy pojawi się na serwerze, tego wybierasz do walki)
Liderem sali Ground zostaje Kassti ! Gratuluje!
ROZPOCZYNAMY REKRUTACJĘ NA LIDERA SALI WATER ! |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
Podanie na lidera Water : Witam, mam na imię Mateusz i mam 13 lat sądzę, że mimo młodego wieku nie zostanę od razu odrzucony.Zawsze myślę zanim coś powiem.Posiadam mikrofon, skype oraz teamspeak 3 client.Bardzo zależy mi na tym liderze, staram się nim zostać od 2 miesięcy.Ogółem na serverze gram 3 miesiące ale w 1 nie ujawniałem się na czacie.Szczerze żałuję, że nie gram od startu edycji.Posiadam też zastępczą salę water na działce, jestem kulturalny pomagam nowym tak jak i stałym graczom bardzo chętnie.Dbam o ortografię i jestem miły wobec innych nigdy nie zostałem karany [włącznie z kickiami]
Mój Team [mam nadzieję, że zmienione imiona nie przeszkadzają :$]:
Lanturn - 100 lvl
Lapras - 100 lvl
SH Swampert - 100 lvl
SH Blasoise - 100 lvl
Starmie - 100 lvl
SH Samurott - 100 lvl
[Zastępcze pokemony]
Walrein
SH walrein
Empoleon
all 100 lvl
Dziękuję za przeczytanie tego podania i pozdrawiam ! Kruk
[Z liderów trzymają za mnie kciuki H5 SirAJ Bykos Koksiaszeg Razorr i Slavica ^^ ]
2014-08-24_22.08.17.png
|
 |
| Plik ściągnięto 88 raz(y) 337.29 KB |
|
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Krukx12 napisał/a: | Podanie na lidera Water : Witam, mam na imię Mateusz i mam 13 lat sądzę, że mimo młodego wieku nie zostanę od razu odrzucony.Zawsze myślę zanim coś powiem.Posiadam mikrofon, skype oraz teamspeak 3 client.Bardzo zależy mi na tym liderze, staram się nim zostać od 2 miesięcy.Ogółem na serverze gram 3 miesiące ale w 1 nie ujawniałem się na czacie.Szczerze żałuję, że nie gram od startu edycji.Posiadam też zastępczą salę water na działce, jestem kulturalny pomagam nowym tak jak i stałym graczom bardzo chętnie.Dbam o ortografię i jestem miły wobec innych nigdy nie zostałem karany [włącznie z kickiami]
Mój Team [mam nadzieję, że zmienione imiona nie przeszkadzają :$]:
Lanturn - 100 lvl
Lapras - 100 lvl
SH Swampert - 100 lvl
SH Blasoise - 100 lvl
Starmie - 100 lvl
SH Samurott - 100 lvl
[Zastępcze pokemony]
Walrein
SH walrein
Empoleon
all 100 lvl
Dziękuję za przeczytanie tego podania i pozdrawiam ! Kruk
[Z liderów trzymają za mnie kciuki H5 SirAJ Bykos Koksiaszeg Razorr i Slavica ^^ ] |
polecam uporzadkowany chlopak orto jest i prawda trzymam kciuki ^^ |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
| pisałem w stresie, dla mnie to więcej niż lider |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Rolus

|
Wysłany: 25 Sierpień 2014
|
|
|
Hej.
Chciałbym zostać liderem sali typu WATER.
Coś o sobie:
Mam na imię Piotrek. Na co dzień pracuję a w wolnych chwilach przebywam na serwerze i gram też w parę innych gierek, na serwerze spędzam średnio od 3 godzin do 6 (czasami nawet więcej) zależy od dnia.
Nigdy nie byłem karany, kultura osobista oczywiście jest tak jak i ortografia.
Posiadam również skype i ts3
Dlaczego ja?
Zawsze chciałem zostać liderem tego typu i tylko czekałem aż w końcu będzie rekrutacja.
Lubię ten typ pokemonów, mój ulubiony pokemon z tego typu to Starmie no i oczywiście Swampert <3
A ponadto lubię walczyć z innymi graczami sprawia mi to dużo frajdy no i w jakimś stopniu jest to sposób na nudę :)
To chyba tyle.
Mój skład:
SH Starmie
Starmie
SH Gyarados
Feraligatr
Swampert
SH Lanturn
|
|
|
|
 |
Xezraf

|
|
|
|
Hej, Czesc i Czolem :3 Chcialbym zostac liderem water poniewaz to jest moje marzenie odkad wbilem na serwa :#. Jest to moj ulubiony typ Wiec chce zlozyc podanie. Jak tylko kupilem vip to odrazu budowalem sale na dzialce vip. Gdy amelia byla jeszcze liderem to napisala zebym sie nie poddawal a nim zostane, wiec teraz pisze to podanko.
To teraz cos o mnie. Jestem Marcin mam 14 lat (bo w grudniu urodziny xd) i prowadze kanal na youtube. Na Pokecrafcie poznalem wielu kumpli i wg. No co by tu jeszcze pisac xd.
Moj sklad:
Shiny Politoed-100 lvl
Shiny Empoleon-100 lvl
Shiny Swampert-100 lvl
Shiny Feraligatr-100 lvl
Shiny Vapereon-100 lvl
Shiny Lapras-100 lvl
Dla mnie lider sali water to ktos kim zawsze chcialem byc na serwach pokemon ! Poniewaz on jest dla mnie najlepszym liderem. A jako liderem bede wypelnial swoje obowiazki, tzn jesli nim zostane.
2014-08-25_06.50.07.png
|
 |
| Plik ściągnięto 62 raz(y) 455.88 KB |
|
_________________ www.youtube.com/user/thexezraf
 |
|
|
|
 |
Fernikus

|
|
|
|
Siema , chciałbym zostać liderem sali typu Water. Chciałbym nim zostać ponieważ bardzo często przebywam na serwerze (4 godziny dziennie) , lubie walczyć i water to mój ulubiony typ.
Coś o mnie ; mam na imię Maciek , mam 12 lat , znam dobrze ortografie i jw napisałem jestem sporo na serwie , znam się na naturkach i ogólnie na pokemonach , nie dostałem ani razu bana/muta/kicka , pokemony to moja ulubiona gra a pokecraft.pl to najlepszy serw pixelmon (to nie podlizywanie).
Posiadam 6x100 pokemonów typu water
Swampert 100 level
Sh vaporeon 100 level
Empoleon 100 level
Starmie 100 level
Shiny gyarados 100 level
Omastar 100 level
SS poniżej
Zrzut ekranu (356).png
|
 |
| Plik ściągnięto 60 raz(y) 356 KB |