Wysłany: 19 Sierpień 2014 Chyba sie pospieszyłem z podziękowaniami!!!!! Multi Konto
Multi konto______ Pisze w imieniu mojego młodszego brata gracza Benio369852147. Ostatnio moje konto zostało zablokowane za multi NocnaFuria problem został rozwiązany przez admina lecz dziś stało się odwrotnie i mój brat został zablokowany a ja mogę grac a on nie. Czy za każdym razem system będzie nas blokował??. Gdy będziemy grali??. Czy to wszystko dlatego że gramy na 1 ip internetu. Brat rozważał zakupienie konta vip ale czy to się opłaca jeżeli go odblokujecie a za 2 dni znów będzie to samo i będzie tracił okres ważności vip. Proszę o naprawianie tego błędu!!!!!
Juz raz admin rozwiązał ten problem to nie jest jego wina ale system blokuje konta o tym samym ip internetu ale szkoda zaczynać od nowa gdy już ma się 80% pokedexa
niestety ja zrobiłem wszystko co mogłem zrobić w Twojej i innych sprawie - jak widać bez żadnego efektu. Poprosiłem wczoraj zyczu o wyłączenie owego trefnego pluginu na MC. Musimy czekać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum