Zamknięty przez: admin 23 Wrzesień 2014 |
Texture pack |
| Jaki textur pack preferujesz? :) |
| Faithful 32 |
|
8% |
[ 6 ] |
| Faithful 64 |
|
18% |
[ 13 ] |
| Soartex Fanver |
|
12% |
[ 9 ] |
| Spheax |
|
20% |
[ 14 ] |
| Flows HD 64 |
|
32% |
[ 23 ] |
| podstawowy txt |
|
7% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 58 |
| Wszystkich Głosów: 70 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
BaT69

|
Wysłany: 19 Sierpień 2014 Texture pack
|
|
|
Witam. Temat został założony, żeby dojść do porozumienia w temacie texturek. Bardzo dużo graczy skarży się na aktualny, gdyż jest on brzydki- ja również jestem tego samego zdania. Jest może możliwość, żeby wgrać kilka textur packów, żeby gracz miał wybór? Przykłady to:
~(Podstawowy texturpack)
~Faithful 32
~Faithful 64
Inne textur packi mogliby dopisać gracze w komentarzach. Zebrałoby się kilka pomysłów, urządziło coś w stylu głosowania.
Ok, myślę, że można już robić głosowanie, piszcie proszę, jaki Wam się najbardziej podoba. A oto propozycje jakie zostały zapisane:
Soartex Fanver.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5780 raz(y) 7.71 KB |
faithful 64.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5780 raz(y) 9.39 KB |
Faithful 32.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5780 raz(y) 10.14 KB |
normalny txt.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5780 raz(y) 7.07 KB |
Spheax.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 53 raz(y) 27.44 KB |
Flows HD.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 63 raz(y) 31.76 KB |
|
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
| Ostatnio zmieniony przez BaT69 31 Sierpień 2014, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
 |
Sheax

|
Wysłany: 19 Sierpień 2014
|
|
|
| Nie lepiej dać samego Faithfula 64? |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
Hyo
Wrzód

|
|
|
|
Dobra, bat wskrzesił mój temat.
Chyba że można by było "dopasować" faithfula do aktualnych modow (inne klocki które mają teksture defaulta itp.) |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
| Sheax niektórzy walą 32, niektórzy normalny texturpack. Najlepsze jest zróżnicowanie, dlatego też chciałem, żeby gracze pisali swoje pomysły (oczywiście, tylko jeśli administracja się zgodzi i uda Im się to ogarnąć). |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
madzia_x3

|
|
|
|
Polecam Soartex Fanver ;)
Według mnie jest on świetny.
image.jpg Soartex Fanver ( randomowe zdjęcie :P ) |
 |
| Plik ściągnięto 109 raz(y) 238.28 KB |
|
_________________ Były lider electric.
 |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 22 Sierpień 2014
|
|
|
| Spheax to bardzo fajny txt dużo osób go używa myślę że się spodoba ! ;3 |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Sierpień 2014
|
|
|
| Flows HD, bo bez niego to jak bez reki przy budowaniu:( |
|
|
|
 |
Jakub222444
YouTuber? TAK!

|
Wysłany: 26 Sierpień 2014
|
|
|
Faithful 32 by wystarczył :D
Mi się przede wszystkim nie podobają skrzynki i tabliczki... Chyba wiecie dla czego ;) |
_________________ Jestem Jakub K-24
Nie zadzieraj ze mną!
 |
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 27 Sierpień 2014
|
|
|
Dowiedziałem się, że nie ma możliwości zrobienia listy. Z tego też powodu ja bym dał Faithful 64. Piszcie, które Was najbardziej interesują.
Denka na razie nie ma- to od Niego zależy, czy textur pack zostanie zmieniony, więc mamy kilka dni na wybór. Jeśli zauważy, jak dużo osób się w to angażuje, będą większe szanse, że uda Nam się Go przekonać do zmiany, więc proszę i namawiam do komentowania oraz pisania swoich pomysłów.
Myślę, że za kilka dni na główny poście wypisze wszystkie pomysły i zrobimy jakieś głosowanie. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Jeżeli ma być wgrany jakiś texture pack to musi to być coś co nie wywali gry komuś ze słabszym kompem. Najlepiej jeżeli chcecie żeby ten konkretny to przedstawcie jak on wygląda tak jak to zrobiła madzia. |
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Flows hd - prosz bardzo!
Piekna teksturka, znacznie lepiej sie na niej gra
http://www.planetminecraf...ture-pack-128x/
Na niej buduje domki na singlu i ja polecam, bez niej nie da sie grac >< |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
| Kiririn napisał/a: | | Jeżeli ma być wgrany jakiś texture pack to musi to być coś co nie wywali gry komuś ze słabszym kompem. |
Ważną sprawą jest też, żeby nie był jakiś specyficzny, bo pamiętajmy, że wszyscy Go będą mieli, dlatego też ja proponuje Faithful 64. Moim zdaniem jest idealny, ponieważ nie jest to jakiś bardzo wymagający textur pack, jest podobny do normalnego (nie jest zbyt specyficzny), do tego jest ładny i dużo osób go lubi. Gdyby były wątpliwości co do ,,wymagań"- Faithful 32. |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 28 Sierpień 2014
|
|
|
| Jestem za Texturką Razorra. Sama używam bardzo podobnej podczas gry na sky blocku. Do tego można było by dodać Faithful bo obecny texture pack nie jest za ciekawy. |
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 28 Sierpień 2014
|
|
|
| wiki123 napisał/a: | | Jestem za Texturką Razorra. Sama używam bardzo podobnej podczas gry na sky blocku. |
Z tego co widzę, jest on 128- tu by się przydało troszkę zmniejszyć ilość.
| wiki123 napisał/a: | | Do tego można było by dodać Faithful bo obecny texture pack nie jest za ciekawy. |
Jak już pisałem, jednak nie ma możliwości zrobienia listy kilku textur packów- jest i będzie tylko 1, którego nie da rady zmienić, dlatego też chcę zrobić tutaj listę i wybrać textur pack, który zdobędzie najwięcej uznań graczy. Po czym poprosić Denka o zmianę. |
|
|
|
 |
|
|