Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
17 Sierpień 2014
Nanana
Autor Wiadomość
Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 15 Sierpień 2014   Nanana

Jestem za zwolnieniem nanany ponieważ wchodzi wieczorami zazwyczaj po 22 i robi walki aby mieć mniej graczy (wtedy chodzi do nanana na walki ok. 5 graczy?) i widać, że nie zależy jej na randze a jest wielu ludzi którzy wchodzą w dzień i chętnie organizowaliby walki

Pozdrawiam i myślę że dobrze to przemyślicie.

Slavica2341 
Psychiczny Opiekun

Wysłany: 15 Sierpień 2014   

Koksiaszeg też mało aktywny

Hyo 
Wrzód

A amelka jeszcze mniej -.-

SuBB3RR 

Koksiag jest na wyjezdzie 3 dniowy jezeli byscie sie pytali, ale najwidoczniej zapomnial o tym poinformowac na forum.

_Amelia08_ 
Ta raczej pozytywna

Hyo, gdybyś czytał dział ?ciekawostki? to wiedział byś że byłam na wyjeździe. Następnym razem się upewnij zanim na kogoś napiszesz ;)

Kiririn 
Baaaka

Razorr sam organizujesz walki raz na parę dni. Odnoszę wrażenie że chcesz pozbyć się każdego kto ci nie odpowiada.

SuBB3RR 

kir, razorr zrobi wszystko zeby jego brat kaien zostal liderem.

kaien'ek :) 
Szymon :D

@up nie chce w ogole sali electric ;-; poza tym wiem ze szerzysz mnie nienawiscia "kalen" poland zreszta tez do razorka mowiac "dolaczysz do armii kalennienalidera" ale niewazne
@up2 razor organizuje walki. przeciez sam je widze
Better Nerf Teemo #3op50000000me

BaT69 

Witam.
Co do nany, robi Ona walki w godzinach wieczornych, lecz nie zawsze- moim zdaniem powinna dostać upomnienie.
Co do Amelki, ma Ona urlop i powinna wrócić dnia 18.08, więc tu nie mamy się do czego przyczepić.
Co do koksiaszga. Jeśli jest na urlopie, to szkoda, że o tym nie poinformował, no ale jak w końcu od czegoś są koledzy. Sub, dzięki za info. :)

kaien'ek :) 
Szymon :D

@UP Dzięki za dobre rozstrzygnięcie sprawy ;) Temat ofc do zamknięcia

@EDIT do Kiririn: Razor buduje tez wille, robi walki kiedy tlyko moze!!
Better Nerf Teemo #3op50000000me
Ostatnio zmieniony przez kaien'ek :) 15 Sierpień 2014, w całości zmieniany 1 raz  

PolandKoxxxx 
Grass!

Witam!
Chce nawiązać do wypowiedzi kaiena (sory jak nick źle napisałem).Jeżeli chodzi o tą akcje to jest akcja ludzi których wkurzyłeś na servie już na maksa swoim zachowaniem.To musiało kiedyś powstać wiec nie miej nam za złe.To jak się zachowujesz świadczy o Tobie

Rolus

BaT69 napisał/a:
Witam.
Co do nany, robi Ona walki w godzinach wieczornych, lecz nie zawsze- moim zdaniem powinna dostać upomnienie.
Co do Amelki, ma Ona urlop i powinna wrócić dnia 18.08, więc tu nie mamy się do czego przyczepić.
Co do koksiaszga. Jeśli jest na urlopie, to szkoda, że o tym nie poinformował, no ale jak w końcu od czegoś są koledzy. Sub, dzięki za info. :)

Co do nany to się zgadzam z Bat'em.
Co do Amelki to jednak jest się do czego przyczepić...
Do czego? Do tego że biorę 1 pokemona elektrycznego i zabijam jej wszystkie 6 pokemonów, moim zdaniem tak nie powinno być bo to jest trochę śmieszne.
A tak poza tym to pewnego dnia wbił na serwer "zyczu" i się pytał czy zdegradować Amelke więc chyba coś w tym jest.

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 16 Sierpień 2014   

@up
1. No wybacz ale typ wodny nie ma takiego ładnego doboru pod typów jak inne sale. Najczęściej jest to woda/lód w modzie jest tylko 1 pokemon typu woda/ziemia.

2. Zyczu tak pisał bo mu spamiliście od razu jak wszedł że amelia powinna zostać zdegradowana bo nie walczy

3. Amelia jest jedynym liderem który nie został ani razu zastąpiony od początku jego istnienia i uwierz że od tamtej pory znacznie się poprawiła w walce. Z tego co wiem ma coś z ręką więc ma prawdo do przerwy.

_Amelia08_ 
Ta raczej pozytywna

Rolus, nie rozumiem dlaczego gracze pisali by mnie zdegradować, był powód? nie sądzę. Robię walki regularnie, jestem aktywna. Wiem że większość osób z serwera mnie nie trawi ale to nie powód żeby robić ''spisek'' przeciwko mnie. Nawet nie przyszło by mi do głowy że mogliście coś takiego zrobić, no nie wiem co z wami, ludzie, serwer ma się rozwijać a nie opadać na dno! a wy zamiast pomagać to jeszcze problemy robicie. Jeszcze wam źle? no zastanówcie się czy na innych serwerach admini się tak o was troszczą i myślą o tym żeby umilić wam czas? A tak z innej beczki, ja też jestem człowiekiem i mam prawo popełniać błędy więc już przestańcie cały czas narzekać, skarżyć o byle co i zejdzcie ze mnie bo na prawdę staje się już to irytujące. Dziękuje osobom które postawiły się w mojej sytuacji.

adiii132 
Adiii

Amelia no sry, ale ktoś weźmie jedną 2 kontry na cb i od razu padasz. A na przykład taki funk nawet jak weźmiesz kontry to rozwala, a o slavice nie wspomnę starmie i wszyscy padają.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi