Zamknięty przez: cichy 5 Sierpień 2014 |
Sugestie |
| Autor |
Wiadomość |
SebastianxD
|
Wysłany: 3 Sierpień 2014 Sugestie
|
|
|
Targ - Miejsce gdzie każdy gracz mógł by trochę pohandlować z innymi.
Centrum handlowe - Usunął bym "Super market" i na jego miejsce postawił centrum handlowe na 1 pietrze Poke centrum coś jak recepcja tylko dla pokemonów za to na drugim sklepy te co w supermarkecie dalej znajdowały by się do kupna lokale dla graczy jakieś miejsca na sklep.
Zmiana budowniczego - niektóre mapy wykonane są na odwal się widać ze było robione wszystko w voxelsnipersie i worldeditie dlatego tak twierdzę bo widać odbicia kul ze tak to ujmę
Nowe expowiska -
-Opuszczona Wioska, a więc znajdowały by się tam po troszku pokemonów dark i ghost lecz byłoby by ich o wiele mniej niż na expowiskach vip (wyzszosc vipa :<) i ich spotkanie graniczyło by z cudem oprócz nich występowały by inne pokemony głównie trawiaste i
owady
-Górska Przepaść, na skraju lasu przebiega strumyczek a po drugiej stronie tej mapy znajduje się zamarznięta góra występowały by tam pokemony występujące w tym rejonie.
Oczywiście mogę wykonać każdą z podanych map. |
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
|
|
|
 |
Sheax

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014
|
|
|
1.Tak
2.Nie
3.Nie
4.Nie |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014
|
|
|
Centrum handlowe może stworzy się przy okazji Cleandon.
Proszę powiedz konkretnie o które mapy ci chodzi. Nie ma obecnie jednego budowniczego na serwerze większość mapki robiła grupa moderatorów i adminów.
Się pomyśli pewnie o takim czymś bo swego czasu była taka mapka gotowa prawie.(opuszczona wioska)
Biomu icy mountains nie będzie dla zwykłych graczy. Myślę że nowa mapka na ten biom by nie zaszkodziła moim zdaniem. |
|
 |
SebastianxD
|
Wysłany: 4 Sierpień 2014
|
|
|
Może inaczej.
Szanowna administracjo tego przecudnego serwera :" czy szukacie może budowniczego?
Jestem bardzo chętny na tą posadę mógł bym cały dzień budować, a moje budowle są na średnim poziomie.
Mini podanie
Budowałem już na wielu serwerach ale chciałbym związać się na dłużej z jakimś serwerem zazwyczaj moja praca polegała na zbudowaniu miasta, custom teraina lub samego spawnu i moja praca kończyła się z serwerem może kilka razy zostałem zaproszony do grona administracji. |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| Niedawno dołaczyłeś do forum. Nie widziałem Cb jeszcze w grze. Wiem chyba o jakie mapki Ci chodzi i sam bym je zmienił ale to było zrobione za starego moderatora/projektanta kanto, ktory juz nie gra na serwie. Gdyby zmienic te mapki a nie ma miejsca na to trzebaby przesunac niektore biomy a moglyby one ulec zniszczeniu. Administracja sama wybiera moderatorow, qm i budowniczych. Nie widze potrzeby pisania tego podania |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
SebastianxD
|
|
|
|
| To prawda ale na serwerze byłem non stop od 7 dni dopiero teraz coś się stało z moim pokecraftem i lipa jestem nolifem |
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
|
|
|
 |
SebastianxD
|
Wysłany: 5 Sierpień 2014
|
|
|
| Ok, dzięki spróbuje później. |
|
|
|
 |
cichy

|
Wysłany: 5 Sierpień 2014
|
|
|
Co do tych pomyslow:
Targ - jezeli chodzi o bezpieczne wymieniarki to potrzeba zbudowac to kolo spawna (rozbudowanie marketu??) albo zbudowac w tym celu nowe miejsce w Kanto (pomysl wymieniarek juz podrzucil Funk)
Centrum handlowe - zbedne
Budowniczy - zbedne
Nowe expowiska - mozna zbudowac i dodac, ale zobaczymy jak to bedzie |
|
|
|
 |
|
|