Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: cichy
5 Sierpień 2014
Koraks- dziecko furii...
Autor Wiadomość
Hyo 
Wrzód

Wysłany: 2 Sierpień 2014   Koraks- dziecko furii...

Chce zlozyc skarge na korka, poniewaz gdy powiedzialem ze powinien dostac degrada bo zbyt rzadko na serwer wchodzi, dostal furii i zaczal nas wyzywac ze matka nas prozucila, ze jestesmy pedałami itp. (Tak, bo potem slend88 i polandkoxx + wiki123 poparli mnie i koraks sie dołączył do hejtowania nas) Potem jeszcze puma do nas dołączył, i korek jak zwykle nas zaczął hejcic. Pomimo tego kaleczył ortografie że głowa boli ;x

2014-08-02_10.13.14.png
Plik ściągnięto 67 raz(y) 302.37 KB

2014-08-02_10.10.14.png
Plik ściągnięto 58 raz(y) 447.73 KB

PolandKoxxxx 
Grass!

Wysłany: 2 Sierpień 2014   

Witam!
Potwierdzam wypowiedz Hyorak'a. Koraks kiedy wbił na server przywitał się i hyo napisał mu jedna rzecz zacytuje ,,rzadko wbijasz na server degrada możesz dostać''.Koraks jak koraks pomyślał ze sprawę rozwiąże kłótnią i zaczął go wyzywać. Niedługo po tym do akcji wkroczyłem ja by bronić kolegi (hyo).Koraks sb pogadał aż w końcu ucichł. Prosta historia.
Pozdrawiam PolandKoxxxx

Ps: ss'ow nie mogę podać, ponieważ nie mogę ich odszukać.

Lis_Nikusia 
Jestem ciaaaastkiem!

Wysłany: 3 Sierpień 2014   

Co do Koraks'a. Jego zachowanie nie było miłe. Dla mnie powinien dostać degrada. Lider nie powinien się tak zachować. W taki sposób pokazuję swoje zachowanie 10 latka. Nie chodzi mi o to żeby go obrazić tylko oznajmić, że nie powinien pisać takich rzeczy. Lider powinien dawać dobry przykład, a nie zły.

maple 
Fa-fro-ki

Wysłany: 3 Sierpień 2014   Ja tak nie uważam

Ja lubie Hyo ale niestety nie mogę mu przyznać racji. Ciągle jestem żeby nie dostawał degrada bo to się robi nudne Hyo ciągle spami tymi skargami z takimi samymi dowodami i z tym samym napisanym. No prawda korek nie zachowuje się miło. Ale Hyo chcę go specialnie zdegradować żeby sam zajął jego miejsce i nie tracił kasy na vipa bo lidy mają vipa za free.

XkoraksX 

sam tytuł tematu jest obraźliwy a i tak ja pisałem mniej gorsze rzeczy od niego a on w dodatku spamił i to jeszcze z caps

Hyo 
Wrzód

maple, po 1 powiedziałem tak dla żartów, po 2 skąd wiesz co myśle? Może nie chce żeby koraks dostał degrada? A co do ciebie koraks, po co powtarzasz ciąle jedno i to samo? A i jeszce jedno maple mam wiele ssów i nie pokazuje tego samego... Przestań kłamać bo nudny sie robisz ;x

Sheax 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Ja bym już was prosił żeby już nie wypowiadać się tylko czekać spokojnie na wypowiedz admina (denka)

Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę

Nick Steam:Szix♥

cichy 

Zaden gracz, a zwlaszcza lider nie powinien zachowywac sie w taki sposob. Nie wiem co napisal Hyoraku, ze Koraks sie tak zdenerwowal, ale lider powinien byc przykladem dla graczy i zachowywac sie kulturalnie... Moim zdaniem Koraks powinien zostac zdegradowany, ale ostateczna decyzje pozostawiam do podjecia Denkowi...

EDIT: Hyoraku i Polandkoxxxx rowniez obrazali Koraksa, wiec rowniez nie sa bez winy... Macie poczatek klotni na SS?

XkoraksX 

Wysłany: 4 Sierpień 2014   

ja już przepraszałem a on do mnie pisał gorsze rzeczy to miałem prawo się bronić ale też on nie powinien tak wyskakiwać na mnie jak dopiero z urlopu wróciłem że walk nie robiłem ja ss nie robiłem bo myślałem że następny zazdrosny o range jeszcze raz sorka za to następnym razem będę robił ss i na forum (ale o dziwo hyo nie zrobił ss swoich odzywek)

Sheax 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

XkoraksX hyo sam na siebie by ss nie robił xD ale Też masz tu problem że Poland ma na cb ss jak lapa odzyska więc to nie jest 1 raz ;x Hyo ma ss a ty nie i tu ma przewagę bo ty nie masz jak udowodnić że to on zaczął / mówił do cb wulgarne teksty oczywiście jest konsola ale to już musisz prosić denka.

Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę

Nick Steam:Szix♥

cichy 

Wiesz Koraks, niepotrzebnie podjales dyskusje... Jak juz mowilem, lider ma stanowic przyklad dla graczy.

XkoraksX 

Wysłany: 5 Sierpień 2014   

wiem i już tego nigdy nie zrobię obiecuję poprawę i czekam też na denka wypowiedź

cichy 

Zamykam temat, a dyskusje przenosze do drugiego o tej samej nazwie (dlaczego sa 2 takie same tematy?!)

MinecraFunk3212 
Lider sali fire

Cichy Hyo pisal ze zrobil 2 tematy przypadkowo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi