Zamknięty przez: cichy 4 Sierpień 2014 |
Liderowie |
| Autor |
Wiadomość |
Hyo
Wrzód

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014 Liderowie
|
|
|
Yo.
Chciałbym podzielić się moim pomysłem, a mianowicie:
żeby było tyle liderów, ile odznak. Jak wiadomo, w Pixelmonach są odznaki z generacji 1-4, po pare liderów z jednego typu. Na pokecrafcie jest tylko 1 lider odpowiadający danemu typowi. Dlatego chciałbym, żeby było więcej liderów dodawanych stopniowo, wtedy było by więcej zabawy i napewno więcej graczy by zaczeło grać. Problem stanowi tylko sala typu Dark, ponieważ nie ma oficjalnej odznaki tego typu, ani nie ma lidera. Dlatego gdyby jednak ten pomysł trafił na pokecrafta, prosiłbym o usunięcie lidera Dark i przeniesienie nikusii na lidera Ghost, ponieważ jej teraźniejsza odznaka jest właśnie tego typu. |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014 Zgodzę się
|
|
|
| Racja teraz każdy ma już praktycznie odznaki a nowe dały by powód do grania jestem jak najbardziej za ! |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Lis_Nikusia
Jestem ciaaaastkiem!

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014 Re: Liderowie
|
|
|
| Dla mnie ten pomysł nie jest dobry. Za dużo będzie zamieszania i nie da to jakiś dobrych wyników. Jest dobrze tak jak teraz. Poświęciłam dużo czasu żeby mieć jak najlepsze pokemony z mojego typu i nie chce wszystkiego wykorzystać na marne. ;) |
_________________ Umbreon x Kurama
 |
|
|
|
 |
Hyo
Wrzód

|
Wysłany: 3 Sierpień 2014
|
|
|
| Nikusia, istnieje jeszcze opcja stworzenia własnego lidera Dark, można by ci zrobić "zamienną" odznake |
|
|
|
 |
eragon58

|
Wysłany: 4 Sierpień 2014
|
|
|
| hyo w ten sposob widze chcesz mnie wywalic ;c |
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
Eragon, czytaj ze zrozumieniem ... Hyo nie chce Cię wywalić ale dodać nikusie jako 2 lidera typu Ghost.
Ogólnie, według mnie pomysł nie jest za dobry. Teraz liderzy się ciągle zmieniają i jest zamieszanie a co mówić o tym jak będzie ich 3/4 (?) krotnie więcej. Każdy będzie miał vip'a za darmo i serwer się nie utrzyma ;/ |
|
|
|
 |
eragon58

|
|
|
|
| oj to sry ja na szybko czytałem xd |
|
 |
Hyo
Wrzód

|
|
|
|
| Nie no bo wiem że by było zamieszanie, ale mało odznak jest ;c Fajnie by było gdyby by było więcej liderów i odznak, ale cóż D: |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| Pomysl slaby, niedopracowany i by narobil mnostwo zamieszania... Jestem przeciwny |
|
|
|
 |
|
|