Wysłany: 29 Lipiec 2014 Prośba o unban gracza Adim
Chodzi o to, że gdy byłem na event ox no to bardzo miałem lagi ponieważ mój internet czasami działa 1kb/s a czasami 2mb/s D: no i akurat gdy byłem na tym evencie miałem naprawde niską prędkość neta :c i tak się stało, że skakałem po całym oxie bo nie wiedziałem czy zielony czy czerwony.. nagle podłoga zapadła ja skoczyłem, a mój net nie zdążył tego rozesłać do wszystkich graczy D: i ludzie pomyśleli, że latam... bo skoczyłem i się u innych zaciąłem w powietrzu i nagle sie tak jakby tepnąłem :c tłumaczyła mi moja kuzynka jak to wyglądało to jakbym miał jakieś flyhax ale gdybym je miał to chyba bym sie nie zacinał prawda? Ja tylko skoczyłem i nie pokazało sie to innym, przeskoczyłem na czerwoną stronę a u innych byłem jeszcze na zielonym.. i dostałem bana za : flyhax :.. błagam o un bana.. jeśli ktoś czegoś nie rozumie, to niech się zapyta... to wina mojego neta... :'(
Mogę już nigdy na eventa nie wejść D: Tylko proszę o un-bana..
i przepraszam za wszystkie problemy i o przemyślenie tego.. mój
net naprawde ma czasem złe dni a czasem nawet nie mogę na serwa
wejść :c Więc błagaaam zrobię wszystko żebyście tylko uwierzyli...
kocham dosłownie kocham pokecrafta D:
Mogę już nigdy na eventa nie wejść D: Tylko proszę o un-bana..
i przepraszam za wszystkie problemy i o przemyślenie tego.. mój
net naprawde ma czasem złe dni a czasem nawet nie mogę na serwa
wejść :c Więc błagaaam zrobię wszystko żebyście tylko uwierzyli...
kocham dosłownie kocham pokecrafta D:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum