Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
4 Sierpień 2014
QuestMaker świeci przykładem + liderzy sali
Autor Wiadomość
Rolus

Wysłany: 29 Lipiec 2014   QuestMaker świeci przykładem + liderzy sali

Elo.

Na ss widać jaki przykład daje nasz QuestMaker jak i również zachowanie lidera sali w tym przypadku Nikusia.

Co do Kiririn zostawię to bez komentarza...
A jeśli chodzi o liderów sali to napiszę tutaj ogólnie.

Zawsze gdy ktoś zapyta lidera sali o walki to gadka jest ta sama (w większości przypadków)
Gracz: kiedy zrobisz walki?
Lider: były

Zamiast napisać coś w stylu "walki były, zrobię później" lub "zrobię walki o XX godzinie"
Po co pisać kiedy walki, najlepiej napisać "były" i mieć to w dupię - taka prawda.

Tyle.

EDIT: Przypomniała mi się jeszcze 1 sytuacja.

Amelia - lider sali water robiła walki, pokonałem ją.
Wyrzuciła mi odznakę i sama ją podniosła i się wylogowała.
Screenów nie mam ale parę osób by mogło to potwierdzić np. "mcspartaninmc"

EDIT#2
Kolejny screen gdzie widać "i tak nic mi nie zrobią" - co za pewność siebie :)
Mam nadzieję że jednak coś zrobicie.

Ostatnio zmieniony przez Rolus 29 Lipiec 2014, w całości zmieniany 2 razy  

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 29 Lipiec 2014   

Próbowałam pomóc Night4Evil opanować turniej który zorganizował. Zebrały się 2 drużyny a nowi gracze nie związani z nimi dołączali do drużyn walczących zamiast do obserwatorów.

xBykoSx 
Lider sali Poison

A co miała powiedzieć jak zrobiła te walki a przed chwilą je skończyła i ktoś jej się pyta
''kiedy walki''. Najlepiej jak by była 24/7 i co chwila walki dla kogoś robiła.

Lider sali Poison Pozdrawia ^^

BaT69 

Nikusia robi walki, jestem tego świadkiem, lecz ss'ów niestety nie mam. Co do odpowiedzi ,,były". Postaw się proszę na Ich (liderów) sytuacji, robisz walki, po czym np. pół godz. później ktoś Ci o nich spami. Co do odpowiedzi, jest ona jasna i zrozumiała, a z tego co mi wiadomo Lider Sali nie ma przymusu pisania, w której godz. owe walki się odbywały. Przechodząc do odpowiedzi na jaką Ty oczekujesz: "walki były, zrobię później". Lider Sali to też gracz, nie maszynka/npc, który będzie ustalał Sobię godz. i równo o tej godzinie je robił, może mu coś wypaść + jeśli walki już były, to znaczy, że możesz poczekać do jutra, gdyż walki trzeba robić raz dziennie. :mrgreen:

Lis_Nikusia 
Jestem ciaaaastkiem!

Chciałam powiedzieć, że o tej 1 kilka osób chciało te walki. Rolus nie wiem czy dla Ciebie też byłoby miłe, pisanie kilka razy tego samego, że były walki. Pisanie 20 razy dziennie jest irytujące... Prosiłabym żebyś to przemyślał, czy warto były pisać tą skargę.

JuMpEr

A tutaj następny przykład lidera

eragon58 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

oczywiscie ja maszyna i na kazde zawołanie mam robic walki ; Walki przeważnie robie rano godziny nwm moze to byc 9;00 -10;00-11;00

A jak nie byłes to przepraszam tez jestem graczem chce se zarobic albo np pograc w pokecs
A to ciagłe pytanie kiedy walki mnie irytuje podbnie jak niukusie , ale nie daje za takie pytanie ignore tylko odpowiadam a jak mam odpowiadac konkretnie to bede opowiadal np,,walki byly ogodzinie xx nastepne beda jutro '' .

to wszystko .

JuMpEr

A tu kolejny
http://oi60.tinypic.com/2na5yk7.jpg

Kiririn 
Baaaka

Lider nie będzie wam robił walk za każdym razem jak mu napiszecie. Zarówno nikusia jak i slavica robili dzisiejszego dnia i maja prawo do zajęcia się czymś innym.

Lis_Nikusia 
Jestem ciaaaastkiem!

Teraz będziecie robić ss'y za każdym razem jak lider napisze ''były'', tak? Ciekawe jakbyście się zachowali na naszym miejscu.. Spam o jedną rzecz. Będą kiedy będą... Też mamy uczucia i też chcemy sobie pograć.

Felixtsao2k10 
Wampirka c:

Co do Kiririn się zgodzę... należy się jej mała kara (nie mówie o jakimś mute na 1 dzień tylko na najwyżej 1-2 minuty) a taka kara ponieważ musi też wysłuchac graczy i im odpowiedzieć więc tyle starczy.

Co do liderów kompletnie się nie zgodzę. Chcą pozbierać złoto? niech se zbierają nie spamcie im. Chcą expić? niech expią nie spamcie im.

Myślę że jasno się wyraziłam ;x

MinecraFunk3212 
Lider sali fire

Co do liderow jak lider nie walczy tydzien lub dwa dostaje degrada ja tak samo mam 30 razy walki o odznake a odpisuje np:12:30 itp.

Razor'ek
[Usunięty]

lider to nie maszynka a gracze tak twierdza pomimo ze dzis byly walki bo wybudowalem sale

brak slow napisał/a:
EDIT#2

widze ze Ty tez jestes pewny siebie mowiac takie slowa :) kiririn jest prawie czysta, 1 przeklenstwo to nie powod aby skladac skarge... za przeproszeniem zalosni jestescie, chcecie zwolnic wszystkich liderkow.

zgadzam sie z Felix, my tez ludzie i tez mamy prawo do grania. Nie podoba sie? Mozesz nie komentowac.

Koksiaszeg 

Razor'ek napisał/a:
lider to nie maszynka a gracze tak twierdza pomimo ze dzis byly walki bo wybudowalem sale

brak slow napisał/a:
EDIT#2

widze ze Ty tez jestes pewny siebie mowiac takie slowa :) kiririn jest prawie czysta, 1 przeklenstwo to nie powod aby skladac skarge... za przeproszeniem zalosni jestescie, chcecie zwolnic wszystkich liderkow.

zgadzam sie z Felix, my tez ludzie i tez mamy prawo do grania. Nie podoba sie? Mozesz nie komentowac.

Powiedział ktoś kto chciał dać na mnie skarge za to że na msg napisałem do niego "lamo" :3

Razor'ek
[Usunięty]

Koksiaszeg napisał/a:
Razor'ek napisał/a:

brak slow napisał/a:
EDIT#2

Powiedział ktoś kto chciał dać na mnie skarge za to że na msg napisałem do niego "lamo" :3

Odezwal sie pan wladca pokemon :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi