Zniknęły mi 2 przedmioty tak jak w temacie, wczoraj jak grałem to normalnie miałem a dzisiaj patrze że zniknęły... wtf?
Na tym obrazku widać że Charizard ma item (lucky egg) a Alakazam ma (exp share)
To jest jedyny dowód na to że miałem te itemy + jeszcze możecie sprawdzić logi z SMS SHOP'u że kupowałem owe przedmioty, w razie potrzeby mogę podać nr tel itd.
Z kąd administracja ma wiedzieć czy nie oddałeś tych itemów komuś a teraz chcesz dostać 2 i mieć po 2 każdego przedmiotu ? a po za tym dowody prawie nic nie pokazują prócz tego że ktoś ci zdjął itemy z poków ...
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD
Z kąd administracja ma wiedzieć czy nie oddałeś tych itemów komuś a teraz chcesz dostać 2 i mieć po 2 każdego przedmiotu ? a po za tym dowody prawie nic nie pokazują prócz tego że ktoś ci zdjął itemy z poków ...
Po 1 piszę się "skąd"
Po 2 Administracja posiada dostęp do logów gdzie może sobie sprawdzić praktycznie wszystko.
Po 3 nie wniosłeś nic do tematu, czekam na odpowiedź od konkretnej osoby (czyt. Administracji)
Po 1 piszę się "skąd"
Po 2 Administracja posiada dostęp do logów gdzie może sobie sprawdzić praktycznie wszystko.
Po 3 nie wniosłeś nic do tematu, czekam na odpowiedź od konkretnej osoby (czyt. Administracji)[/quote]
Po 1 Piszę czasem z błędami mam 12 lat ...
Po 2 można samemu zmienić ip i sobie gdzieś to wsadzić i uznać za kradzież ...
po 3 wniosłem tylko ty nie zrozumiałeś a po za tym pomagam jak mogę ...
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD
jeśli posiadasz te itemki z sms shop to skontaktuj się ze mną email : [email protected] i podaj kody zakupu. Wtedy jest możliwość sprawdzenia tego w logach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum