Zamknięty przez: admin 25 Lipiec 2014 |
prośba o unbana |
| Autor |
Wiadomość |
krzywymati
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 prośba o unbana
|
|
|
bardzo proszę o unbana zrobiłem bardzo złą rzecz niestety nie mam itemów.
Zabrałem tylko 3 ultra bale postaram sie je oddać jak najszybciej
obiecuje poprawę proszę o pokute i rozgrzeszenie .
mój nick w grze to: krzywymati |
| Ostatnio zmieniony przez krzywymati 24 Lipiec 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ZapPL
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014
|
|
|
1. To nie kościół a admini to nie kapłani
2. W sumie się starasz ostatnia szansa się należy |
|
|
|
 |
maple
Fa-fro-ki

Wiek: 23 Dołączył: 06 Maj 2014 Posty: 162 Skąd: MaploLand
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 ha ha
|
|
|
| Na pewno nie ukradłeś tylko 3 ultra bali bo za to nie można dostać bana jak 3 ultra bale to nic. |
|
|
|
 |
krzywymati
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 Re: ha ha
|
|
|
| maple napisał/a: | | Na pewno nie ukradłeś tylko 3 ultra bali bo za to nie można dostać bana jak 3 ultra bale to nic. |
ukradłem 3 ultra bale z aukcji jakiegoś kolesia nic więcej nie dało sie brać |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 ...
|
|
|
| Koleś jak byś ukradł 3 ultra balle to byś nie dostalł bana... przestań kłamać jak małe 5-cio latki tylko małe dzieci kłamią dorosli to już kłamią rzadziej. Dzieciaku naucz się nie kraść i nie kłamać bo i tak nikt ci ni uwierzy. Kto ze mną pisze 123. |
|
|
|
 |
krzywymati
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 Re: ...
|
|
|
| PanMleczko9 napisał/a: | | Koleś jak byś ukradł 3 ultra balle to byś nie dostalł bana... przestań kłamać jak małe 5-cio latki tylko małe dzieci kłamią dorosli to już kłamią rzadziej. Dzieciaku naucz się nie kraść i nie kłamać bo i tak nikt ci ni uwierzy. Kto ze mną pisze 123. |
wiesz co zajebałem 30 z sosnowej półki |
| Ostatnio zmieniony przez krzywymati 24 Lipiec 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 idiota
|
|
|
| Kur*a przestań peda*e podszywać wiadomości bo i tak nikt ci nie uwierzy idioto. 1.Ja tam nie byłem. 2.Jesteś padafianem. |
|
|
|
 |
krzywymati
|
Wysłany: 24 Lipiec 2014 Re: idiota
|
|
|
| PanMleczko9 napisał/a: | | Kur*a przestań peda*e podszywać wiadomości bo i tak nikt ci nie uwierzy idioto. 1.Ja tam nie byłem. 2.Jesteś padafianem. |
pierdol sie |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
|
|
|
| ogar padafianie bo powiem administracji by ci konto zablokowali niedorobku. |
|
|
|
 |
krzywymati
|
|
|
|
| PanMleczko9 napisał/a: | | ogar padafianie bo powiem administracji by ci konto zablokowali niedorobku. |
pierdol sie sam jesteś niedojebany dlaczego mnie obrażasz |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
|
|
|
| Ciebie trzeba obrażać,bo widać jaki jesteś niedojebany. Masz zryty mózg jak twoja cała niedojebana rodzinka. Pedofilu. (Przepraszam adminów jeśli to czytają nie mogłem się powstrzymać nie mam na niego siły) |
|
|
|
 |
krzywymati
|
|
|
|
| PanMleczko9 napisał/a: | | Ciebie trzeba obrażać,bo widać jaki jesteś niedojebany. Masz zryty mózg jak twoja cała niedojebana rodzinka. Pedofilu. (Przepraszam adminów jeśli to czytają nie mogłem się powstrzymać nie mam na niego siły) |
pierdol sie sam masz nie do jebaną rodzinę ***** sam siedzisz w więzieniu a kogoś krytykujesz pojebie |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
|
|
|
| Pozdrawiam z podłogi. Radzę usunąć te posty, bo jak ktoś z administracji je zobaczy, to obydwoje dostaniecie bana na forum. Radzę z mojego nie zawsze dobrego serca :3 |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
|
|
|
| Wiem, że jesteś pojebem. Wszyscy to wiedzą. Masz tak niedojebaną rodzinę, że wszyscy nawet ty uważają gówno za czekoladę a czekoladę za gówno. Nawet wpierdalają z podłogi wszystko jak pies bo twoja rodzina to psy a ty jesteś ***** myszą. Twoja rodzina jak widzi srakę kota to biorą szklankę i to wypijają ze słomki idioto. ***** cała twoja rodzina to psy a ty to mysz która łazi po kutasach i po cipkach i je gryzie i liże. (przepraszam adminów ale się wkurwi*em) |
|
|
|
 |
PanMleczko9
|
|
|
|
| MrKanapka24, Sory kanapka przestałbym ale nie mam na niego siły |
|