Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Krótko i na temat |
| Autor |
Wiadomość |
RIMSC
Żelki !

Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 52 Skąd: I'm From Poland
|
Wysłany: 23 Lipiec 2014 Krótko i na temat
|
|
|
| Chciałbym przeprosić wszystkich co do jednego gracza a najbardziej nanana za to że próbowałem cie wrobić w fałszowaniu ss . |
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD |
| Ostatnio zmieniony przez RIMSC 23 Lipiec 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
Wysłany: 23 Lipiec 2014
|
|
|
| moim zdaniem zasługujesz na ostatnią szansę a w związku z tym że na nanana jest dużo skarg to dlaczego by nie dać mu ub on tylko chciał dołączyć do pogromców nanana :p ale na serio przeprosiłeś to ostatnia szansa jak dla mnie się należy |
|
|
|
 |
JaNiePies
JaNiePies
|
|
|
|
| Moim zdaniem po czymś takim lepiej nie , bo nie wiadomo co mu jeszcze do głowy przyjdzie . |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Według mnie unbana być nie powinno .-. Chciałeś wrobić nananane żeby on znów został liderem, nie spodziewałam się że jesteś tak chamski. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
| Wiem, że nanana wiele razy zachowywała się nieadekwatnie, jak na liderkę, przez co wiele osób chce się na niej zemścić. Zagranie było karygodne, ale jak widać okazał skruchę, przeprosił, więc moim zdaniem powinien dostać 2 szansę. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|