cichy plis błagam cie proszę przyrzekam nigdy nie zrobię już coś podobnego proszę zrobię wszystko zrobię pomnik nazwę dziecko lub chomika twoim imieniem plis błagam cie proszę!!!!!! plis jakby mi nie zależało to bym nie pisał
To że ci zależy nie uprawnia cie do pisania (spamowania) postami o tą samą sprawę :) więc poczekaj aż admini odpowiedzą a nie narzucasz im odpowiedzenie w tej sprawie jak to mój tata kiedyś mówił cierpliwość to stopień do lepszego życia :) więc czekaj czekaj aż się doczekasz
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD
Tak patrzę na te posty co piszesz o ub, a jeszcze w żadnym z nich nie zauważyłem, abyś przeprosił za to co zrobiłeś. W każdym poście widzę tylko błagania o odbanowanie. A poza tym, z tego co pamiętam, to ty dostałeś bana, jeszcze zanim cichy został modem, więc wszelkie prośby o ub, powinieneś składać do denka/yiniana/zycza
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum