Zamknięty przez: admin 18 Lipiec 2014 |
Skarga na nanana |
| Autor |
Wiadomość |
HighFive
HighFive

|
Wysłany: 8 Lipiec 2014
|
|
|
| Mimi to co napisałeś nie odnosi się do tematu. |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
Kubakacz
KubaKacz
|
|
|
|
Cześć |
_________________ Powróciłem. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
W takim razie można powiedzieć, że mam dowód, na Jej niewinność.
http://zapodaj.net/b02bcc9f12b39.png.html Na tym ss pozwoliłem sobie zaznaczyć części, które nas tam obchodzą, mianowicie czas, w którym zrobiłem ss'a oraz czas, ile godz. temu nanana grała. Mniej więcej w tym samym czasie, napisała to osoba, na mc (16:38... 4 godz temu, a więc 12:38) przy czym, każdy kto gra w lol'a wie, że rundy trwają około pół godziny. Można z tego wywnioskować, że o około 12 zaczęła mecz, a o dwunastej 10-20 napisała tę wiadomość. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
Co nie byłoby dla Niej możliwe do napisania, ponieważ około wpół do pierwszej skończyła mecz.
PS: Przepraszam, że nie napisałem tego w 1 komentarzu. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
| bat, jezeli wiesz mozna grac w lola, jak i mc w tym samym czasie :) np nanana padla (w lolu) to czekajac na respawn, moze wejsc na mc. :) |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
| Ona nie wie co robi skrót alt+tab. Poza tym trudno jest grać w lol'a mając włączonego mc, bo są lagi. A w dodatku chyba nikt nie minimalizowałby lol'a tylko po to, żeby kogoś po obrażać. |
|
|
|
 |
RIMSC
Żelki !

Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 52 Skąd: I'm From Poland
|
|
|
|
To kto mógł by mnie obrażać ? tylko ten kto zna hasło hackowanie trwa dłuzej niż 1 godz
więc to musiała być nanana bo żaden hacker nie mógł by hackować przez program bo to nei realne bo w mc nie działąją programy do hackowania a hackowanie (w sumie zgadywanie) hasłą trwa dłużej |
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
| bardziej wierze rimscowi i jego dowodom niz nananie ktora czesto miala takie wpadki ze wyzywala/wyludzala/straszyla innych graczy niech denek lub zyczu zobacza z jakich ip na jej konto ktos wchodzil i wszystko sie wyjasni ;) |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 9 Lipiec 2014
|
|
|
Hahahaha , po 1 (nie chce jej bronić czy cuś ;p) nanana nie umiała by napisać "Cwel"
Tak mi się wydaje ;p
Po 2 te Noobskie staty nanany i nikusi
leże i nie wstaje ... |
|
|
|
 |
MrDomcraft
MrDomcraft

|
|
|
|
| Ogarnij sie ,to że ty nie umiesz grac to nie znaczy ,że one ;3 Nie musisz komentować każdego postu ,bo nikogo twoje zdanie nie obchodzi (no chyba ,ze razorra) |
_________________ Whitney ,Norman ,Lenora ,Cheren , ...
 |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
Tutaj muszę się zgodzić z MrDomcraftem. Slend Twoje zachowanie stwarza nie miłą atmosferę. BTW widzę, że grasz w lol'a, hmm z Tw nastawieniem pewnie nie raz widziałeś określenie ,,toxic player", lubisz takie miano?
Jakby Ci się chciało o tym popisać pisz priv, bo to raczej nie adekwatne miejsce na takie pogaduchy. |
|
|
|
 |
Broncio1995
BroncioMen
|
|
|
|
| Ja też wierze Rimscowi,nanana zachowuję się z dnia na dzień bardziej niegrzecznie i dziecinnie. |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
| Haha, Slend widze "pro gajmer" lola smieje sie z innych a sam jest silverem/bronzem ktory przegrywajac mowi: "Je... trolle/afk/feederzy" zal mi takich ludzi. ;D |
|
|
|
 |
Koksiaszeg

|
|
|
|
| Slend88 napisał/a: | Hahahaha , po 1 (nie chce jej bronić czy cuś ;p) nanana nie umiała by napisać "Cwel"
Tak mi się wydaje ;p
leże i nie wstaje ... |
Bravo. Za to ty potrafisz napisać "nie umiała by" oraz stawiać spację przed przecinkiem.
Hacker? Jaki miałby w tym zysk pisząc że takie rzeczy. A tak na marginesie, zobaczcie 2 stronę medalu ;3 RIMSC nie powiedziałby nawet słowa gdyby to nie on miał zostać liderem po zdjęciu nanany. Za wyzywanie na msg jest ban? Nie ośmieszajcie się tymi postami. Może i jej zachowanie nie jest adekwatne do jej pozycji, aczkolwiek ten temat jest tylko po to by RIMSC mógł znów wrócić na miejsce lidera. |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| Slend88 napisał/a: | Hahahaha , po 1 (nie chce jej bronić czy cuś ;p) nanana nie umiała by napisać "Cwel"
Tak mi się wydaje ;p
leże i nie wstaje ... |
jest mowa o nanana a nie o nice a po za tym czepiasz sie 11 letniego dziecka |
|
|
|
 |
|
|