|
Skarga na gracza crouussant |
| Autor |
Wiadomość |
SuBB3RR
|
Wysłany: 6 Lipiec 2014 Skarga na gracza crouussant
|
|
|
Gracz crouussant chcial mi sprzedac shiny aerodactyla, po wypytaniu sie o lvl nature i skille postanowilem go kupic. Kolega ten wgl nie chcial sie targowac zaproponowalem mu cene 50bz po czym sie zgodzil, w momencie kiedy dalem mu obiecana sume bz gracz sie wylogowal i wiecej nie wrocil. Prosze o rozpatrzenie sprawy, mam tylko jednego ss ktory jest niezbyt dokladny ale pokazuje rozmowa miedzy mna a tym graczem o to link:
forum2.png
|
 |
| Plik ściągnięto 50 raz(y) 299.99 KB |
|
|
|
|
 |
demon666
|
Wysłany: 6 Lipiec 2014
|
|
|
lipa ze cie oszukal, ale nie wiadomo czy naprawde tak bylo. Zadnych dowodow na to nie ma ze mu dales te bloki lub on ci poka. Mozesz w ten sposob wyludzac bz od administracji.
Ten ss o niczym nie swiadczy napisane jest tylko od niego jak sie chce wymienic, a ty opisujesz mu na czym to ma polegac. Bylo mowic zeby on ci dal poka 1 lub go pokazal czy cos. |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
Kolego na serverze jestem znany z tego, ze duzo handluje i na masowa skale ;) a co za tym idzie nie przejmuje sie takimi drobnymi oszustami, lecz chcialbym zeby ten gracz zostal ukarany i zeby nie zdazyl okrasc/oszukasc drugiej lub nawet trzeciej osoby. Tyle z mojej wypowiedzi :)
Ps zawsze mozna sprawdzic logi :) (chyba ze sie myle) |
|
|
|
 |
kacpi13
Dziecko Pokemon

Wiek: 20 Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 152 Skąd: Summoner's Rift
|
|
|
|
| Na ss nie ma pokazane czy ty mu dałeś bz |
_________________ „Nigdy nie podawaj w wątpliwość mojej lojalności. Nigdy nie pojmiesz, jak wiele mnie ona kosztuje.”
— Katarina |
|
|
|
 |
Kassti

|
|
|
|
| A ss jak dawałeś mu bz ? |
_________________ -_- |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
tak jak napisalem w skardze: nie zrobilem ss gdy dawalem bz gdyz nie mialem powodow.
Ja handluje na masowa skale, a co za tym idzie musze ufac moim kupca jak i sprzedawca
ale co poradzic gdy trafilem na oszusta? nie chce zadnych zwrotow bz czy pokemona ktorego nie dostalem, chcialbym tylko zeby gracz zostal ukarany za wykroczenie ktore popelnil. |
|
|
|
 |
demon666
|
|
|
|
| wiec nie masz dostatecznych dowodow na to ze cie okradl, wiec on jest czysty. |
|
|
|
 |
SuBB3RR
|
|
|
|
| kolego logi, + widze ze jestes jego znajomym :) |
|