Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 2 Lipiec 2014 |
To nie żarty z POLICJĄ |
| Autor |
Wiadomość |
_SzariQ_
|
Wysłany: 2 Lipiec 2014 To nie żarty z POLICJĄ
|
|
|
| Mam kod SMS-A i dałem zdjęcia i nie mów mi że to śmieszne bo ja płaciłem prawdziwą kase przedstawie dowody na policji. Ile ty masz LAT ogarnis się ty lepiej i dawaj UnBana albo załatw Zyczowi i innym adminom PROBLEMY z policją CICHY. Ty masz Moda a zdjęcia dałem w tamtym poscie |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
Wysłany: 2 Lipiec 2014
|
|
|
| A ile Ty masz lat jak nie potrafisz zrozumieć prostej rzeczy? Jak już cichy powiedział: To był ban na IP. Zwykły unban nie działa na niego. Wydałeś pieniądze na daremno, więc na policję jedynie zgłosisz własną głupotę i to, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
Jak widać, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem wiadomości prywatnych jak i tego, co piszą pod twoimi tematami... Zacytuję:
| admin napisał/a: | Straszenie policją nic ci nie da. Jeśli myślisz, że się przestraszyłem to się mylisz. Równie dobrze mogę zgłosić twoje zachowanie na policję , za które dostałeś bana - zgłoszenie byłoby równie śmieszne jak to co napisałeś powyżej :)
Ok ale dość humoru i braku znajomości prawa, które obowiązuje do umowy kupna - sprzedaży, pomijam prawo obyczajowe bo tu kompletne z ciebie zero.... zero absolutne.
Do meritum :
Jeśli usługa nie działa prawidłowo masz prawo ją reklamować zgodnie z adresem podanym na stronie usługi (email : [email protected]) przedstawiając dowód zakupu - w tym przypadku KOD SMS lub adres email.
Dziękuję za uwagę, temat zamykam i czekam na reklamację. |
Zwróć uwagę zwłaszcza na przedostatnią część tego posta:
| admin napisał/a: | Do meritum :
Jeśli usługa nie działa prawidłowo masz prawo ją reklamować zgodnie z adresem podanym na stronie usługi (email : [email protected]) przedstawiając dowód zakupu - w tym przypadku KOD SMS lub adres email. |
Jak już widać, napisz po prostu na podany adres email, a denek zrobi wszystko, by rozwiązać ten problem... |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| to się robi nudne. Przeczytaj to co wkleił cichy i przestań się już błaźnić, bo faktycznie ttego ub nigdy nie dostaniesz, a mało tego dostaniesz bana za spam na forum. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|