Dostałem BANA i kupiłem unBana lecz mnie nie odbanowano idę z tym na policję bo wydałem pieniądze. Macie 7 dni żeby mnie odbanować albo idę na policję TAK nie będzie więc prosze o szybkiego unBana moj nick : SzariQ
Albo wolicie policję i nie pisz że niemogę isć składć zeznań ( dowodów ) mam zdjęcia
Czekam
Straszenie policją nic ci nie da. Jeśli myślisz, że się przestraszyłem to się mylisz. Równie dobrze mogę zgłosić twoje zachowanie na policję , za które dostałeś bana - zgłoszenie byłoby równie śmieszne jak to co napisałeś powyżej :)
Ok ale dość humoru i braku znajomości prawa, które obowiązuje do umowy kupna - sprzedaży, pomijam prawo obyczajowe bo tu kompletne z ciebie zero.... zero absolutne.
Do meritum :
Jeśli usługa nie działa prawidłowo masz prawo ją reklamować zgodnie z adresem podanym na stronie usługi (email : [email protected]) przedstawiając dowód zakupu - w tym przypadku KOD SMS lub adres email.
Dziękuję za uwagę, temat zamykam i czekam na reklamację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum