Chodzi o to, żeby dodać mniejsze ilości kupowania pp za mniejszą ilość zł, a zatem też z okazji świąt dodawać graczom np. 5 pp, bo pomyśleć ile jest graczy którzy chcą coś kupić w IS, a nie mają tyle kasy żeby kupić te pp a,bo nie trzeba im tak dużo. Mówiąc to, tak, mam na myśli też siebie. Ale to nie tylko mi to ułatwi.
Albo jeszcze gracze by mieli vipa na 30 min za free na takim serwie jest plugin z komendą /testvip i dostaje się vipa na 30 min. A na Boże Narodzenie mógł by każdy gracz dostawać 50 pp Kosmatek bo co ty w sklepie za 5pp kupisz?
_________________ „Nigdy nie podawaj w wątpliwość mojej lojalności. Nigdy nie pojmiesz, jak wiele mnie ona kosztuje.”
— Katarina
kilka razy by sie dostalo i cos by sie uzbiaralo a jak kazdy by dostawal po 50pp to jeszcze troche i serv by padl bo malo ludzi by kupywalo pp bo woleli by sobie troche poczekac i dostac za free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum