Zamknięty przez: admin 20 Czerwiec 2014 |
Proźba o Unbana |
| Autor |
Wiadomość |
Squaren
|
Wysłany: 19 Czerwiec 2014 Proźba o Unbana
|
|
|
Zostałem zbanowany za słowa bo na evencie OX zepchną mnie jakiś typek z wędki i prosiłem admina (denku) aby mnie tam tepnął ale on nie odpisywał i zacząłem pisać kur.. ponieważ nie chciał odpisać. Czułem się oburzony pisałem do niego a tym bardziej kupiłem niedawno vipa na serwerze i ma to pójść na marne?Bardzo proszę o odbanowanie na serwerze mój nick to Squaren. Liczę na szybką odpowiedź i wyrozumiałość nie jestem taki że przeklinam ale byłem bardzo oburzony tą sytuacją. Liczę na szybką odpowiedź. |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
 |
seba227722
|
Wysłany: 19 Czerwiec 2014
|
|
|
| też dostałem bana tylko w dniu w którym vip mi się kończył :( |
|
|
|
 |
Squaren
|
|
|
|
tylko to niesprawiedliwe ponieważ admin powinien mnie zrozumieć jestem ciekaw jak on by się zachował gdyby jego ktoś tak chamsko zepchnął pewnie tak to by sb napisał że by napewno tak nie robił ale w rzeczywistości pewnie i tak by zrobił |
|
|
|
 |
Xezraf

|
|
|
|
| hmmm. Obraza , przeklinanie i to jeszcze admina normalnie nie bylbym za ale w porownaniu do cb ja nie jestem chamski wiec jestem za odbanowaniem go. |
_________________ www.youtube.com/user/thexezraf
 |
|
|
|
 |
Squaren
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2014
|
|
|
Xezraf ale ja admina nie obrażałem ja pisałem tak: kur.. co za typ jprdl
Admin weź mnie tam tepnij znowu pls bo mnie spychał wędką... I admin mnie olewał a jeszcze potem mi napisał że nie musiałem być przy krawędzi a była niewidzialność na oxie i nawet nie stałem przy krawędzi a więc proszę o unbana |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2014
|
|
|
ogarnij się trochę, to tylko event , gra , wirtualna rzeczywistość, a ty zachowujesz się tak jakbyś grał w milionerach i znał odpowiedzi na wszystkie pytania do miliona.
Spadłeś , ktoś cię zepchnął , trudno ! To nie powód aby przerywać event , przeklinać i obrażać wszystkich na serwerze.
Nad unbanem się zastanowie. Teraz nie będzie. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|