Wysłany: 18 Czerwiec 2014 Świętujemy powstanie 2000 działki VIP
UWAGA EVENT!!! :D
Świętujemy powstanie 2000 działki VIP na PokeCraft!
Z tej niezwykłej okazji na jubileuszowej działce (vip2000) umieszczono skrzynię, a w niej voucher na pewnego pokemona...
Jakiego pokemona??? :D
Poniższe SS mówiąsame za siebie :D
FAQ
Q: Jak zdobyć tą działkę? A: Aby zdobyć tą działkę należy wziąć sobie działkę VIP komendą /dzialka vip
Q: Znalazłem tą działkę i nie mogę otworzyć skrzyni A: Nic dziwnego. W końcu to (jeszcze) nie twoja działka ;p Aby zdobyć tą działkę należy wziąć sobie działkę VIP komendą /dzialka vip
Q: Jakie warunki muszę spełnić by wziąć udział w evencie? A: Musisz posiadać aktywne konto VIP oraz możliwość wzięcia conajmniej jednej działki VIP
Q: Wpisałem /dzialka vip i dostalem inna dzialke.... A: Dzialki sa przydzielane losowo, po prostu nie trafiłeś :P
Q: Mogę spróbować ponownie? A: Tak, możesz próbować nieskończenie wiele razy
Q: Mam błąd, że przekroczono limit działek co robić? A: Limit działek można zwiększyć w SMS SHOP
Q: Ten event jest nie fair bo <Tu wstaw powód> !!!!1111 A: Skoro ci się nie podoba to nie bierz udziału i patrz jak ktoś inny zgarnia ci MewTwo z przed nosa :P
Q: Mam działkę vip2000 (weeee...) co dalej? gdzie mój pok?? A: Zgłoś się do admina z voucherem. Admin zespawni ci poka na /warp nagroda
Q: Zrobiłem sobie sam taki voucher jak na ss... gdzie mój pok?? A: Voucher jest ważny tylko z prawidłowym podpisem cyfrowym. Na SS ten obszar jest zamazany. Tylko admin wie co tam powinno być :P Próba oszustwa zakończy się banem!
Q: A ten MewTwo jest shiny??? A: Nagroda to Standard MewTwo (Nie Shiny)
Kolego, zyczu napisał to 18 Czerwca 2014 a Ty piszesz 27 Sierpnia ?
Nie odkopuj starych tematów...
Ten temat jest nie aktualny i powinien być zamknięty :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum