Zamknięty przez: admin 15 Czerwiec 2014 |
Skarga na _Amelia08_ |
| Autor |
Wiadomość |
Kamo

|
Wysłany: 14 Czerwiec 2014 Skarga na _Amelia08_
|
|
|
| Fakt pisałem dużo razy coś typu ,, kto jest tutaj bogaczem xD " , ale nie spamiłem , pisałem to co jakiś krótszy czas , aby nie spamić , a _Amelia08_ dała mi muta na 2 dni i 7 h , bo ją to denerwowało :/. Proszę o unmute :D |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 14 Czerwiec 2014
|
|
|
| Kamo, a ile ostrzeżen dostałeś żeby nie pisać cały czas tego samo?? 3 ostrzeżenia i nic z tego sobie nie robileś wiec poniosłeś kare |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Kamo

|
Wysłany: 15 Czerwiec 2014
|
|
|
| Fakt masz racje Krelon , ale ja nie wiedzialem o co chodzi z tymi ostrzezeniami , poniewaz nie pisano: ,, nie pisz ciagle tego samego" , tylko pisalo cos typu : ,, ostatnie ostrzezenie " , i nie wiedzialem o co chodzi :c , poniewaz za takie cos jeszcze nie dostalem kary :/ , inni ludzie na pokecraft tez pisza cos czesto , a jednak nie wszyscy dostaja mute :( |
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
|
|
|
popieram stronę Kamo.
Może nie wiedział o co chodzi z tymi ostrzeżeniami. A Amelka nie może sobie dawać muta jak popadnie i za coś co ją denerwuje. Muty/bany/kicki powinny być rozdawane normalnie i za karę a nie że się tak podoba i za wnerwianie. Poza tym co z tego że pisał tak sobie? np. był jakiś gracz co spamił cały czas a Amelka 0 reakcji. Nie pamiętam nicku tego spamera ale widzę że Amelia nie spełnia się w swojej roli. Ponieważ tamten gościu spamił (nie Kamo) a ona nic, Gracze go uciszali a ona 0 reakcji. Amelko sory ale takie fakty. |
_________________ hit internetu https://www.youtube.com/watch?v=TQqbYjfHtjw
 |
|
|
|
 |
Kamo

|
|
|
|