|
Skarga na Broncio1995 |
| Autor |
Wiadomość |
BelialaForEver

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2014 Skarga na Broncio1995
|
|
|
Otóż dzisiaj, dnia 8 czerwca, Broncio obraził moją siostre MaxEzzke oraz Razorr'ka. Powód? Expienie na tropiusach. Broncio oskarżył Ezie za to, że buguje tropiusa, chociaż, że to nie prawda. Dodatkowo, groził Razorrowi banem, oraz tym, że zemści się na serverze. I nie tylko on się tak wypowiadał... killerek też tak pisał, groził. Czy można coś z nimi zrobić?
I zapewne Razorr i Ezia też się wypowiedzą co nieco pod tym tematem.
Poniżej, ss'y, która moja siostra, Ezia, przysłała ;p
2014-06-08_18.06.00.png
|
 |
| Plik ściągnięto 99 raz(y) 176.7 KB |
2014-06-08_18.00.37.png
|
 |
| Plik ściągnięto 82 raz(y) 77.9 KB |
|
|
|
|
 |
MrDomcraft
MrDomcraft

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2014
|
|
|
Dodatkowa skarga : Nie chciałem sellnąc dla Bronka zoruarko to on do mnie z takim tekstem :
- http://zapodaj.net/6ec74881baea4.png.html . |
_________________ Whitney ,Norman ,Lenora ,Cheren , ...
 |
|
|
|
 |
Xezraf

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2014
|
|
|
Xd chce sie do tego odniesc
po 1 : MaxEzzka Buguje tropiusy ( atakuje je i nie bije ) trzeba za kazdym razem pisac do moda/admina zeby ja albo kickna z serwa albo zrobil porzadek, wiec nie pisze ze za expienie na tropiusach bo on nawet nie expila !! a grozil mu banem z pewnego powodu ! a wiekszosc osob na serwie klnie na nia jak buguje tropiusy wiec wkoncu ktos sie odwazyl zeby powiedziec co wieksze pol serwa mysli ! nie raz expilem to ludziom mowilem : ,, Nie dajcie Ezzce Zaatakowac tropiusa bo znowu bedzie blokowac " i nie dawalismy ale jak jej sie udalo to blokowala go i trzeba bylo pisac do kogos niech ja ogarnie potrafila tam stac nawet 30 min ! Raz Bylo Tak Ze bugla tak ze walczyla z nimi i wpisala /spawn ( tak mysle ) ( ale napewno to ona bo znikala i tropiusa nie dalo sie zaatakowac ! ) i wtedy zyczu musial usuwac bloki rozne tam zeby to naprawic ! Wiec jesli broncio ma zostac osadzony to prosze o to by ezzka tez byla osadzona za bugowanie bosow tropiusow ! |
_________________ www.youtube.com/user/thexezraf
 |
|
|
|
 |
kacpura
kacpura
|
|
|
|
| potwierdzam ona potrafi siedziec na afk po kilka godzin |
_________________ " Bo prawdziwy LiderSali umie przegrywac z Honorem" |
|
|
|
 |
dragon23
|
|
|
|
| xezraf ma racje też miałem taką akcje czekałem aż jej sie zachciało skończyć walke zdążyłem w tym czasie zlapać x2 eevee |
|
|
|
 |
Luneczka
Reneeni

|
|
|
|
| Chyba muszą obydwoje dostać bana :/ |
|
|
|
 |
YinianReload [Usunięty]
|
|
|
|
| Za blokowanie pokemonów nie ma bana ;x A za przekleństwa jest mute... Tak wieć temat do zamknięcia a Broncio mute 12 godzin |
|
|
|
 |
|
|