Odpowie w końcu ktoś ? z chęcią bym zagrał sobie na serwie a nie mogę... a wydałem kupę forsy na ten serwer
edit
a jeżeli już się nie da z tym nic zrobić to dajcie mi możliwość zrobić inne konto a z tamtego prześle sobie itemki i poki z innego kompa bo tylko u mnie nie działa, a komp jest po formacie .. no i oczywiście chciałbym odzyskać vip'a i PP z sms shop
których jest 195
Witamy w SMS Shop serwera Pokecraft.pl!
Jesteś zalogowany jako tonieja. Stan twojego konta to 195 punktów. Doładuj Konto »
Konto VIP: Twoje konto VIP wygasa dnia 28.06.2014 o godzinie 12:14:42
mogę wysłać ss
Dzisiaj znowu próbowałem zalogować się na swoje konto i dalej jest to samo, a jak loguje się na konto kumpla wszystko działa normalnie więc myślę, że item robi crash tylko, który ;)
żaden item. Skoro logujesz się na konto z kompa kolegi, to znaczy że po naszej stronie jest wszystko ok !
Musisz ogarnąć kompa (sterowniki, java, może nawet format). Wyłącz jak masz antyvira....
nic więcej nie mogę pomóc na odległość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum