|
Jajka Pokemonow ^^ |
| Autor |
Wiadomość |
KromeKK

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2014 Jajka Pokemonow ^^
|
|
|
Pamietam ze w anime byly jajka pokemonow z ktorych oczywiscie wykluwaly sie pokemony xd moze by takie cos wprowadzic na server? to by na pewno urozmaicilo gre i przyciagnela wiecej graczy...
Szczegoly:
jajka mozna by bylo uzyskac poprzez stosunek 2 pokemonow ^^ ale musialy by byc przeciwnej plci oczywiscie... kazdy typ pokemona mialby swoj rodzaj jedzenia np. grass by mial jakies nasionka... jesli pokemon osiagnal by okreslony poziom szczescia np 200 i drugi pokemon tak samo to daje sie im karme pojawiaja sie nad nimi serduszka i dostajemy jajko... oba pokemony musza byc od jednego gracza i nie moga byc to dwa rozne pokemony np. nie mozna by dac jedzenia Goldackowi i Eevee majac nadzieje ze wojdzie jakas kombinacja tak samo dotyczy to pokemonow dwoch typow np. grass i water bo wtedy jedzenie sie zmarnuje... Jajka wykluwaly by sie w inkubatorze ktory by sie znajdowal w jakims budynku i byly by to pomieszczenia typu Oczyszczalnia Fossili czyli jak sie wejdzie to drzwi sie za toba zamykaja... Pewnie sie zastanawiacie po co to? Na pewno urozmaici to gre i stanie sie ona ciekawsza... Jesli juz by wyklull sie pokemon z jajka byla by mozliwosc ze bylby on Shiny moze by byl to 1% szans zeby sie takie cos przytrafilo... pokemon ktory wylkul by sie z jakja mial by zwiekszone wszystkie EV o jakos tam procent zaleznie od lvla jego rodzicow... a i jedzenie dzieki ktorym pokemony by sie w sobie zakochiwaly mozna by kupic w sms shopie lub w sklepie w strefie VIP za przyzwoita cene ale tez nie za tanio ;]
Jesli jeszcze jest cos nie jasnego to pytac... mozliwe tez ze o czyms zapomnialem wiec bede najwyzej dopisywal w komentarzach ;p
Pozdrawiam KromeKK ^^ |
|
|
|
 |
Freya

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2014
|
|
|
Zanim to skomentuje chciałabym żebyś mi coś wyjaśnił. Załóżmy,że jakaś osoba ma dwie takie same legendy.
Co wtedy ?
Po jakimś czasie byłaby ich masa na serwerze. |
|
|
|
 |
KromeKK

|
|
|
|
| emm to powiedzmy ze legend by to nie dotyczylo ;p |
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
|
|
|
posłuchaj czegoś takiego na serwerze nie będzie ponieważ pixelmon i pluginy nie będą w stanie tego ogarnąć. Chyba że by ustalono drop z bossów, np.
znajdujesz bossa tropiusa (na drop np. jest szansa 2%)
za pierwszym nie dropi, za drugim i 3 też. Aż w końcu dropnie. Jajo byłoby losowe np. eevee lub zapdos.
mówisz do admina:
znalazłem jajo pokemona, mogę go wymienić na poka?
admin odpowie:
oczywiście
po czym daje pokemona a zabiera jajo. |
_________________ hit internetu https://www.youtube.com/watch?v=TQqbYjfHtjw
 |
|
|
|
 |
KromeKK

|
|
|
|
| niee... to co ja napisalem jest lepsze xdd |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| Felix ja pisałem kiedyś o takich podobnych jajach, że masz jajo i idziesz z tym do admina i wymieniasz, ale Aliar się nie zgodził.. |
|
|
|
 |
KromeKK

|
Wysłany: 4 Czerwiec 2014
|
|
|
| a wlasnie Freya jeszcze cos do cb... napisalem ze sa potrzebne 2 poki takie same o przeciwnych placiach nie? a przecierz legendy nie posiadaja plci z tego co wiem ;] |
|
|
|
 |
Felixtsao2k10
Wampirka c:

Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lis 2013 Posty: 253 Skąd: Oni mają to pianino
|
|
|
|
| Kosmatek zapomniałam napisać że to był tw pomysł. KromeKK napisz mi proszę bardzo jaki masz plugin lub mod na to co napisałeś w temacie? bo w oryginalnym pixelmonie (chodzi o moda) NIE MA czegoś takiego jak powiązanie płciowe pokemonów. |
_________________ hit internetu https://www.youtube.com/watch?v=TQqbYjfHtjw
 |
|
|
|
 |
SusInTheGame
Sus a.k.a. Jesus

Wiek: 26 Dołączył: 15 Lut 2014 Posty: 91 Skąd: Pozdro ze Śląska
|
|
|
|
Niestety, ale administracja nie stworzyła tego moda.
Z pomysłem możesz wystąpić do twórców moda. |
_________________ YouTube.com/user/SusInTheGame
Grafik gazetki na Wixie
 |
|
|
|
 |
KromeKK

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2014
|