Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Aliar 20 Listopad 2013 |
Plecak! |
| Autor |
Wiadomość |
Nikta_69
69! Tęskniłam ;D

|
Wysłany: 20 Listopad 2013 Plecak!
|
|
|
Mam pomysł aby dodać Mod: BAKPACK . Może on być przydatny, dla tych którzy idą na Survival i jak uzupełnią całe EQ to można by było do plecaka dać połowę i dalej zbierać. Dla mnie byłoby to bardzo przydatne, bo sama lubię chodzić po surowce, a zbytnio nie chce mi się wracać do domu i znowu iść w to miejsce, bo tam jest dużo surowców itd. Mam nadzieję, że dodacie.
Pozdrawiam Nikta. :) |
_________________ "Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach. "
BEKA ZAWSZE I WSZĘDZIE.!
Iska! Ty Legendo Moja! Moltresie. ;333 |
|
|
|
 |
iska
Iska-Czu!
|
Wysłany: 20 Listopad 2013
|
|
|
| Ja sama niedawno o tym myślałam, lecz powstaje mały problem: ktoś zcraftuje sobie pół eq plecaków i ma o wiele więcej miejsca. Ale rozwiązaniem jest zablokowanie craftingu tego oto itemu oraz stworzenie kit'u, w którym byłyby 2 plecaki pzysługujące każdemu graczowi. |
_________________ Iska-Czu
Klucznik
Pozdro od Legendy! :D
" Szczęście jest tak bardzo blisko,...
jeśli tego chcesz...
Marzeniami zbuduj przyszłość,...
swój własny los!... " |
|
|
|
 |
Aliar
|
Wysłany: 20 Listopad 2013
|
|
|
| Pomysł fajny ale nie do zrealizowania na naszym serverze- itemy z backpacka znikają:/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|