Wchodząc na serwer dostałem możliwość wyboru poka startowego. Nie mogłem nic z tym zrobić dlatego wybrałem jakiegoś tam. Okazało sie że wszystkie moje poki zniknęły. Zarówno te które miałem przy sobie jak i te które były w PC. Nie wiem co z tym zrobić więc SusIntheGame poradził żebym tu napisał.
Nie wiem czy to może być coś z tym ale dzisiaj był u mnie kolega i stworzyłem mu nowe konto. Potem wyłączyłem MC. A gdy włączyłem poków już nie było.
Prosze o możliwie szybką pomoc ponieważ nie wiem czy moge nabijać lvl itp. a premka leci...
_________________ "Kto pod kim dołki kopie ten ma mokre pachy" - Przysłowie ludowe.
Chyba wiem w czym leży problem. Prawdopodobnie źle wpisałeś nick (chodzi mi o wielkość znaków). Wielkość znaków nie ma wpływu na niektóre rzeczy (dlatego masz takie samo hasło i działkę), a niektóre tak (dlatego nie masz pokemonów ani itemów). Spróbuj przypomnieć sobie, jaki dokładnie miałeś nick przedtem (uwzględniając WIELKOŚĆ ZNAKÓW!!!).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum