Witam chciałbym przedstawić mój pomysł a nawet nie jeden.
~Moim zdaniem lepiej by było stworzyć więcej map ze spawnem poków by był większy wybór
~~Dodać parę nowych pokemonów z innych serii
~~~W marketach zwiększyć możliwość sprzedaży przedmiotów jak i ich zakup np balii żeby była lepsza gra
~~~~Oraz stworzyć listę questów by wiedzieć gdzie jak po co na co, patrząc na graczy stwierdzam żeby to bardzo pomogło nie którym bo nie które misje nie da się wykonać bo nie wiadomo gdzie i jak iść i to zdobyć np przeleciałem większość map nie mogłem znaleźć npc który sprzedaje leki albo z tym cukiernikiem reszty nie będę wymieniać :]
Ps:. Wiem że wszystko w swoim czasie ale można się zająć 3 i 4 punktem. Oraz by nie tylko vip mógł zostać liderem sali bo to no sens żeby tylko oni mogli.
YinianReload [Usunięty]
Wysłany: 11 Maj 2014
Ad 1. Nie zrobimy tak ponieważ lagi były by zbyt wielkie
Ad 2. Nie my jesteśmy twórcami moda pixelmon
Ad 3. Przemyślimy
Ad 4. Questy właśnie po to są abyście szukali rozwiązań, bo co to za zabawa jak mieli byście wszystko rozpisane krok po kroku?
A ja przedstawiam swoje odpowiedzi na twoje pomysły
1. Map jest wystarczająco, nowa mapa jest w trakcie tworzenia oraz można zdobyć wiele pokemonów na tych mapach co już są.
2. Dodatkowe pokemony są regularnie dodawane z aktualizacjami moda.
3. Inne balle poza tymi w markecie oraz MasterBallem (który można kupić na /warp vip) można kupić w Saffron
4. Lista questów pokaże Ci się po naciśnięciu "L"
5. Liderem sali może zostać KAŻDY, ale muszą być spełnione następujące zasady
* Sześć pokemonów danego typu (nie mogą się powtarzać)
* Spora aktywność dzienna
* Kultura osobista
* Brak kryminalnej przeszłości na serverze
* Musi trwać rekrutacja
* Musisz złożyć podanie na forum
Te odpowiedzi powinny starczyć. Pozdrawiam
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum