Event wymóg TS3 będzie się odbywał na PI pokecraft.pl pokój Event hasło kupa :D zapraszam zainteresowanych nagroda 400pp na stronie pokecraft.pl event będzie polegał na wbiciu do pokoju event potem jak nazbiera się wystarczająca ilość graczy pokecrafta zaczynamy to będzie taka licytacja ale płatność bedrockiem i tylko bedrockiem jak się nie podoba nie wbijać
PS: event będzie jak mi się spodoba więc warto wbijać na forum bo napisze że zaczynamy
PS nr 2: event odbędzie się jak admin na to zezwoli więc proszę o wypowiedź admina jak nie wyrazi zgody lub nic nie napisze event się nie rozpocznie jak wyrazi zgodę event się odbędzie
PS nr 3: jak nie macie bedrock to nie podbijajcie bo jak ktoś da i nikt nie przebije a ten ktoś nie ma tyle bedrock to będzie musiał tyle nazbierać bo przez niego nikt nie wygra więc proszę o to żeby noobki nie nie zbierały bo i tak zapłacą jakoś ja coś wymyśle dla nie ogarów
dzięki i do zobaczenia na evencie lub w grze :D
Ostatnio zmieniony przez XkoraksX 5 Kwiecień 2014, w całości zmieniany 1 raz
Wy najpierw zapoznajcie się ze zdaniem Administratorow a dopiero piszcie tutaj. Ten dział jest raczej do organizowania eventow przed administracje a nie przez graczy
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum