Wysłany: 2 Kwiecień 2014 Drobne zmiany w Launcher pokecraft
Witam postanowiłem odrobinę ulepszyć wasz launcher. Mianowicie zmieniłem .jar na .exe, oraz dodałem dosyć ładną ikonę. Efekt widać na tym Zdjęciu Zmiany małe ale trochę ulepszą wizualnie Launcher, oraz jak w moim przypadku pozwoli dodać do biblioteki Steam.
tu można pobrać xxx
Pozdrawiam Nassan_Hosted
Ostatnio zmieniony przez seba2001 3 Kwiecień 2014, w całości zmieniany 1 raz
Link usunięty do czasu wyjaśnienia wszystkiego. Aktualnie przeglądam plik w celu poszukiwania możliwego zagrożenia. Jeśli nie będzie żadnego wirusa/keyloggera link przywrócę.
_________________ Kiedyś tu była sygnatura z napisem Moderator Seba2001. Niestety odszedłem i jej nie ma. Miło było.
1. To nasz launcher i osoby która go wykonała,w tym wypadku Zycza. Nie masz prawa edytować go i rozpowszechniać bez zgody administracji serwera jak i autora.
2. Kwestia keyloggerów,trojanów,botów i innych różnych tego typów defektów. Nie mamy pewności że nie ukryłeś czegoś w kodzie launchera.
Sprawę zostawiam do wyjaśnienia dla Denka bądź też Zycza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum