Wysłany: 16 Marzec 2014 Ciekawa sugestia i poderzewam ze nie tylko dla mnie
jak w temacie. Moim zdaniem ciekawa sugestia...
Przychodza do nas na server coraz czesciej nowe totalnie "zielone" osoby, które napewno na forum szukaja wielu odpowiedzi a sam jak przegladalem ostatnio samouczki napisane przez naszych kolegów i koleżanki zauwazylem ze one nie sa wogole aktualizowane...
Mysle ze wiele osob sie ze mna zgodzi ze samouczki powinny byc zaktualizowane. Miedzy innymi wystepowanie pokemonow bo coraz czesciej trafiaja sie pytania gdzie pokemon ten a gdzie tamte a sam osobiscie widziałem, ze sa tam okropnie duze braki dlatego apeluje do naszej administracji oraz ludzi, ktorzy to pisali aby rozpatrzyli moja sugestie.
w samouczku nigdy nie będą podane dokładne miejsca / lokacje spawnów pokemonów, npc. Zazwyczaj są to podstawy gry, które moim zdaniem są dość dobrze przedstawione.
Nie chodzi mi o to zeby byly dokladne lokacje spawnow pokemonow ale widze ze sa samouczki jeszcze sprzed 3.0 a w 3.0 doszlo wiele nowego dlatego uwazam ze powinny byc odrobine zaktualizowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum