Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 9 Lipiec 2016 |
Stare |
| Autor |
Wiadomość |
Lis_Nikusia
Jestem ciaaaastkiem!

|
Wysłany: 5 Lipiec 2016 Stare
|
|
|
| Witajcie wszyscy! Po tylu moich przemyśleniach i zastanowieniach, doszłam do wnioski, że nadal mało co rozumiem z tego co się wydarzyło bodajże 2 miesiące temu. Otóż, mam bana za to, że kolega do mnie napisał na MSG, żebym weszła na jakiś tam serwer i nagle, SUPRISE ban za REKLAME! XD Oj ludzie... xd Nadal mam wstrząs normalnie. Znowu dostałam coś za co w ogóle nie było podstaw. Jestem osobą, która nie lubi się kłócić, znaczy zależy kiedy, bo bywa że mam humorki (lol) xD. Jakoż iż nie jestem zbytnio ''wtajemniczona'' we wszystko co się dzieje między innymi serwerami z moda pixelmon, to nie jestem po niczyjej stronie, jestem tylko zwykłą osobą, która lubi szukać nowych rzeczy, otóż zaczęłam grać na innym serwerze, gdzie ani go nie reklamowałam, ani no nic nie robiłam. Jestem po niczyjej stronie. Nie usunęłam reklamy pc i tak, ani nikogo publicznie nie obrażałam. Mogę Tylko Napisać Przepraszam... Nie wiem czy dostanę unbana, ale jednak miłoby było, bo to jednak serwer, na którym straciłam dużą część mojego życia (i tak jestem kiepska w pokemonach). Bardzo mi na tym zależy. Z pozdrowieniami, Nikola. :) |
_________________ Umbreon x Kurama
 |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 6 Lipiec 2016
|
|
|
| Jestem za ub.Właściwie jestem za ub dla wszystkich ludzi, którzy mogli grać na "konkurencji...No właśnie.Czy to jest dla nas konkurencja?Oczywiście nie chcę obrażać serwerów pixelmon dlatego że im się nie powodzi ale jakby porównać nasz serwer z konkurencją wyszłoby na to że to jest dla nas żadna konkurencja."Kacper!No kurde -.- serwer może się rozwinąć".Owszem może, ale nasz też się może rozwinąć i nadal będziemy lepsi.Czy jak jesteście u babci i idziecie w odwiedziny do cioci to nagle babcia wam nie daje wejść do domu?Właściwie ban za to jest bez sensu.Zdarzają się też ludzie którzy reklamują , a nie grają po cichaczu na konkurencji.Ban im się należy ale dla tych którzy tego nie robili, poprostu sobie grali nie.Naprawde, szczerze wątpie by ten masowy ub nastąpił bo od czasu kiedy znajduję się na forum (Trochę jestem, kilka miesięcy ale to jest już coś żeby to pisać) widziałem bardzo dobre pomysły.Np pomysł Caro, lub patryka.Ale te tematy nie przeszły, po co?Też się zastanawiam.Tyle odemnie. |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 8 Lipiec 2016
|
|
|
Przydało by się ub, jeżeli glorodon dostał to nikusia też powinna, zresztą przecież można grać na innym serwerze nie reklamując go na pokecrafcie...
Tyle ode mnie |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 8 Lipiec 2016
|
|
|
Moim zdaniem Nikusia powinna dostać Ub^^
Może nie bylo mnie w czasie tej całej ,,Afery" ale jak znam nikusie nie robi nikomu na złość. I nie dokucza, jest mila osoba:*
Hej mylila by mi się z Cola na ta jakby nikusia wbijala xdd
Decyzja nie zalezy ode mnie, jednak liczę ze dostaniesz Ub :D |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 9 Lipiec 2016
|
|
|
Gdyby wszyscy z konkurencji dostali unbana nie byloby zafajnie ;p i tak dobrze ze kilka osob ma bana bo przez nich psula sie atmosfera na serverze (nie bede pisal o kogo mi chodzi) .
Po 2 remczak , kacper , dino nie piszcie ze jestescie za ub czy nie jestescie bo denek o tym decyduje nie wy .. a za pisanie tego leca warny (tak jest w regulaminie dzialu chociaz nie wiem czy jest on nadal aktualny)
Glorodon dostał szanse chociaz nie powinien bo zachowal sie bardzo zle usuwajac filmiki z pc , lecz i w tym i w jego przypadku denek o tym zdecyduje a nie nikt inny ;p Takie własnie jest moje zdanie.
Co do samej nikusi wiem ze mnie nienawidzi ale to naprawde wporzadku osoba .
ZA WSZELKIE BLEDY PRZEPRASZAM PISZE TO O 2:18 NA TELEFONIE KEK . |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| Lel, pojęcie zdrady jest tutaj ciut dziwne (TT) jakby banować graczy Lola za grę w dote, lel. Chyba powinna być wolność wyboru tego lepszego serwera, nie? Banujac na jednym za grę na innym, do wyboru pozostaje ten drugi (seems legit, doesnt it???). |
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
|
|
|
| Aby coś docenić najpierw trzeba to stracić. Dosłownie lub nie, odchodząc z pc na te kilka tygodni zdałam sobie sprawę, że nie chcę skreślić czegoś gdzie traciłam czas ciesząc się i smucąc z wami, zapominałam o tym co w moim życiu się dzieje i poznałam tak wielu kochanym graczy... Gdyby nie pokecraft moje życie wyglądało całkiem inaczej... Co do nikusi, jestem po jej stronie jak i moich przyjaciół tam grających. Rozumiem co znaczy stracić i wiem jak mogą się oni czuć, tylko mogłam wbić a oni mają bany. Jasne, że by było fajnie jakby dostała un Bana, jakby patrząc to jeden gracz więcej :D. |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Tylko tu nie chodzi tylko o grę a reklamę tamtego servera. Gdy ktoś z tamtego servera tworzył temat najlepszy server pokemon to można było zauważyć nicki kilku osób jak piszą "Zapraszamy na najlepszy server....." Nie mam nic do nikusi nawet ją lubi, ale takto każdemu jakby dać z konkurencji ub to ponownie by się coś popsuło. Odeszło z poke wielu graczy, którzy ciągnęli następnych. Mnie conajmniej 5 osób zapraszało. Cichy to porównał do lola i doty ja to porównam do drużyn piłkarskich. Gdy jedna z czołowych drużyn nienawidzących się sprowadzi za klauzule zawodnika od przeciwników, to jaka jest szansa, że przez jednych będzie witany i szanowany, a przez drugich uważany za zdrajce? duża. Tak jest i tu. Gdy taki piłkarz zaś próbuje przejść do klubu z którego uciekł nie uda mu się to, ponieważ go nie przyjmą. Niby piłka nożna i pokecraft a jednak ma dużo ze sobą wspólnego i niby głupota porównywać oba te przypadki, ale prawda jest taka, że właśnei to idealnei odwzorowuje całą tą sytuacje |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
przecież tu nie chodzi o grę gdzie indziej... ale o reklamę ma /msg.
Pisałem Wam - chcecie promować inne serwery to w google.pl , ale nie tutaj.
Odrzucam / zamykam. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|