Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: XTygrySicaX 29 Czerwiec 2016 |
Ale spokojnie |
| Autor |
Wiadomość |
VeXi2PL
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016 Ale spokojnie
|
|
|
| Wiesz to decyzja denka jest tygrysica ja czekam na jego odpowiedz a nie na twoją szybką piłkę to lepiej spokojnie bo gracz może dostać drugą szanse. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
 |
VeXi2PL
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016
|
|
|
| Wyrazaj się chłopie.. Tygrysica zle chyba przeczytała post bo napisałem ze przepraszam denka i ona mi to przypomina a ja to przed chwilą pisałem |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
"chłopie" Ostro, nie powiem xD
Dobrze go przeczytała, to, że przeprosiłeś, nie znaczy, że dostaniesz ub. Napisała Ci, że za obrażanie administracji nie ma ub.
Wszystko jasne? Nie ma nawet co czekać na denka, bo Twój los jest już znany...
/do zamknięcia
@down: Nie wydaje mi się, by można byłoby kupić za to ub :v |
| Ostatnio zmieniony przez 29 Czerwiec 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
VeXi2PL
|
|
|
|
| Skąd wiesz jaki jest mój los moge także se kupić ub .... XD |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
| To sobie kup. Za obrazę Administracji nie ma un bana. Jak Denek będzie chciał Ci dać ub, to tu to napisze i da. Zamykam. |
| Ostatnio zmieniony przez XTygrySicaX 29 Czerwiec 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GwiezdnyProszek

|
|
|
|
Se lepiej edytuj post i popraw bledy. Jak cie mogl ktos nastawic zebys napisal ze denek 'robi loda zyczowi'......to mogla by tylko zrobic glupota wscieklego 12 latka,nie mam pytan xD. Sobie pozwole zrobic to co Tygrysica i wkleic linka http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#55487
Przeczytaj co tam napisales i powiedz mi czy za takie slowa wobec administracji dostaniesz unbana. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|