Hej Denek tutaj VeXiPL wiec teraz na spokojnie napisze jak wyglądał ten handel z fajtkiem
Pewnego dnia zapoznałem się z graczem MrFajtekPL graliśmy razem expilismy pokemony
Fajtek zapytał sie czy mam jakieś pokemony powiedziałem ze mam parę składów których nie używam on zapytał czy dam mu jeden skład powiedziałem nic nie jest za darmo on powiedział co byś chciał napisałem a co oferujesz on napisał minecraft premium wiec powiedziałem mu ze nie powiedziłem ze tylko moge na tym koncie se pograć wiec grałem w koncu fajtek zgłosił mnie tutaj bo chciał wiecej pokemonuw a ja miałem już same zabijaki wieć mówiłem ze już nie dam poszedł tutaj powiedział ze ukardłem mu konto i nie chce go odac i się za nie z nim wymieniłem ale tak nawet nie było jak że przez ten czas przemysłaem to wszystko chciałem znowu se za grac ale i tak nie możesz dać mi szansy bo wyzywałem cię tak samo jak i zycza ale to wina TremZa i reszty ekipy co mieli swój serwer oni mnie do tego zmuszili po moim banie na serwerze a już mysłałem ze juz nigdy nie wejde. Nagadali mi takich głupot o denku i zyczu ze potem wykorzystałem to w celu obrazy denka i zycza mysłałem ze jak oni mi mówili ze denkowi tylko na hajsie zalezy do pomyslałem ze tylko dla denka są ważne pieniądze ale tak chyba nie jest przerz czas który nie grałem na serwerze pokecraft.pl się zmieniłem jestem inaczej nastawiony do otoczenia przepraszam cię denku i zycza za te kłopoty przerz ze mnie PS. Trzymajcie się
Nie dostaniesz ub, choćby za to, że wyzywałeś Denka i Zycza. Za wyzywanie Administracji nie ma un-banów. Tu masz link jakbyś nie pamiętał.
http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#55487
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum