Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 31 Maj 2016 |
Małe Pytanko co do Caroliny/Denka |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 25 Maj 2016 Małe Pytanko co do Caroliny/Denka
|
|
|
Jak to wiemy miałem Jaila za to że, Zdenerwowałem się na Torka i powiedziałem ze będę skarżył jak on a każdy wie że on nie naskarżył na Ziemniaka, Po prostu się na niego niepotrzebnie Zdenerwowałem. Dobra do rzeczy, Chciałbym Się zapytać czy Mógłbym jeszcze startować na Lidera zrozumiałem swoje błędy, Obiecuję że, Nie będę już podskakiwał do nikogo Ponieważ nie mam ochoty już na kłótnie i Bardzo zależy mi na graniu Na tym Serwerze
Jak dużo osób wie gram w Cs'a i to on zle na mnie działał |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 25 Maj 2016
|
|
|
| ale Ty byłeś karany i to wiele razy (nie bez powodu). Zgodnie z regulaminem gracz karany nie może startować na lidera. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
attena2
|
Wysłany: 25 Maj 2016
|
|
|
:"C ale dlaczego nie mozna dostac tej jeszcze jednej szansy jak wiecie ze sie zmienilem?
I wiecie ze znam sie na Pokemonach, i to były tylko 2 jaile |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 26 Maj 2016
|
|
|
| Nie? Dlaczego każdy musi kłamać i pisać tą regułkę o "zmienieniu się"?... Atteno, dobrze wiesz, że to nieprawda. Na ts widać, jak zwracasz się do innych o mnie i np. Ziemniaku. Nawet na ss od AsheTheBest próbujesz go namówić do złożenia skargi (http://m.imgur.com/LXsCHiK?r). I przeczytaj kilka razy mój post w twojej prośbie o UnJail, a później na mnie naskakuj. Według mnie powinieneś się cieszyć z możliwości gry. Pisane z telefonu w nocy, więc mogą być błędy w składni. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|