Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
31 Maj 2016
Lider Sali
Autor Wiadomość
adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 28 Maj 2016   Lider Sali

Niewiedzialem gdzie dac ten temat.... Chcialbym sie dowiedziec zaoo dostalem dq z lidera 2 dni przed degradem robilem walki wiec nie wiem za co, podobno plotki chodza ze odchodze...bzdury chcial bym sie ubiegac o lidera nie poto tyle sie staralem zeby go teraz stracic.Proszę o odpowiedz w tajemniczonych w ta sprawe :(.To tyle pozdrawiam

Carolina 

Wysłany: 28 Maj 2016   

Za czyjeś działanie na podstawie domysłów, a nie faktów. Jak się wyjaśni to odzyskasz.

Torek
World is Mine

Nie wiem za co dostałeś dq, bo akurat byłem na wycieczce, ale po tym tekście:
adi1 napisał/a:
Ehh widze ze tutaj sie robi coraz bardziej przestawienie kabaretowe... Ludzie wy nie widzicie nic po za gra?? W pixele minecraft?to tylko gra a wy sie spinacie o byle gowno jak prawie nasi politycy.Dziecinada nikt nie jest swiety wiadomo ale tu juz idzie pod skale 100% chamstwa jakni nie tylko, kazdy kazdemu obrabia dupe za plecami.Ludzie ogarnijcie te w koncu posty bo to i tak do niczego nie prowadzi, nie stoje po zadnej stronie bo to smieszne wy dalej sie żryjcie jak wsciekłe wilki bijące sie o mięso, To tyle z mojej strony,Pozdraeiam.(sory za znaki i orto ale z fona pisze)

Można się domyślić, że po prostu hańbisz i obrażasz społeczność PokeCraft, tym samym uznając, że nie ma sensu tu przebywać. Ewentualnie za grę na konkurencji, za którą reszta otrzymała bana. Innych wyjaśnień nie widzę.

Razor'ek
[Usunięty]

@EDIT: Sam slyszalem ze grasz na konkurencji od Torka ale watpilem w to, jednak otrzymalem info od paru graczy i to prawda... No nic, chyba musimy sie jednak pozegnac D:
Ostatnio zmieniony przez 28 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Do raczej za granie na konkurencji, masz tam range i chyba za to ;)

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Może i tak może i nie... Chce jasnej odpowiedzi za co a nie jakieś cytaty dajecie... albo wasze namysły chce Wiedzieć konkretnie za co a nie... .Liczę na Odp Denka.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Dostałeś dq za to że odchodzisz.Pisali mi żę odchodzisz z serwera dlatego dostałeś dq z lida.
2 sprawa grasz na innym serwie (krela) jednak nwm czy w to wierzyć.Jeżeli macie ss rozmowy/gry adi'ego na innym serwie to proszę je tu dać :)

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

DawidKox 
Derp

Eh...
1. To nie jest serwer Krelona _._
2. DQ za to że słyszałeś że odchodzi?...
3. Czy granie na innym serwie musi być karane? A może adi1 nie grał tam?

Powtarza się to samo kiedy Torek założył swój serwer...

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Dominik to nie serwer krela, nie udzielaj się jak nie wiesz,,,

czaczacza 
Kurliki atakują!

Dominik to za granie na innym serwie jest Ban? Serio teraz każdy pod każdym nie dołki a doły kopie? Ja gram na innym serwie prosz przyznałam się i co dacie mi Bana? Ktoś z moich znajomych robił ss'y z mojej gry i chce napisać skargę? Tego nwm, ale mogę im napisać jedno: Drodzy znajomi, jeśli robiliście ss'y z mojej gry na innym serwerze i chcecie dać na mnie skargę wiedźcie jedno ja nie mam na was ani ss'ów bo wam ufam i skarg też pisać nie bd. Ci znajomi są z poke i nie podam ich nicków, bo nie i to co zostaje tam to tam zostaje a co dzieje się tu to dzieje się tu, chyba proste nie? Dominik powiadasz ss'y rozmów? To chyba ci się coś pokićkało, to są ss'y rozmów prywatnych lub grupowych i nikt nie ma prawa dać ich ss'ów bez zgody drugiej osoby, lub ich kilku. ONE NIE MAJĄ PRAWA BYĆ UPUBLICZNIONE BEZ ZGODY TEJ OSOBY. Nawet jak ktoś da te ss'y rozmowy to musi być wielką świnią (bez urazy dla świnek), ponieważ ta osoba mu ZAUFAŁA, a on/a to wykorzysta. Podsumowując:
Ss'y rozmowy nie powinne być brane pod uwagę.
Za granie na innym serwerze nie powinno być Bana.
Dominik za to iż poszła plotka, że adi odchodzi nie powinno być dq, więc to było bezsensowne
Jeszcze jedno każdy ma swoją wolę i jak chce to będzie grać na innym serwie, a dawanie Bana za to to takie zastraszanie innych graczy.
Edit: Szczerbatku :) jak denerwują cię moje wypowiedzi trudno nie musisz ich czytać, nie zawsze mamy z górki. Nwm ty piszesz z adim, znasz go lepiej niż ja aby ocenić iż wypowiadam się nie na temat? Nie chce się z Tb kłócić bo to nie ma sensu, tylko ci uświadomie, że twój post też nie jest na temat :D.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
Ostatnio zmieniony przez czaczacza 28 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

czaczacza, czy jak ci tam xd, denerwujesz mnie już swoimi wypowiedziami, jeśli nie jesteś w temacie proszę nie wypowiadaj się :)

Torek
World is Mine

Dawid, skoro uważasz, że te bany są bezpodstawne, dlaczego podajesz to za powód do zdegradowania mnie? Nieistotne, sam wiesz, jakich argumentów używałeś. Drugorzędną sprawą jest to, że to nawet nie był mój serwer. Powód degradacji adi1 faktycznie bezsensowny. Za gdybanie kar nie ma.

DawidKox 
Derp

Tylko że ja nie mówiłem że mam zamiar starać się o dq dla ciebie, jak bym miał taki zamiar to bym już dawno próbował to zrobić.
Ale przyznaj, robi się to samo co kiedyś.

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

heh nie chce tu żadnych spin... chce prostej odpowiedzi od Admina Denka tyle w temacie.Bo Z KM wiem za co,a z lidera nie mam pojęcia a jeśli za to samo to od razu może lepiej dać bana :(,znajdzie się pewnie dużo chętnych na moje miejsce i lepszych może nie jestem święty ale może chce być dalej liderem bug? chce robić to co Lubie rozszerzać swoje umiejętności teamem BUG,starałem się o to długi czas nawet bardzo długi 2/3 grania na tym serwie doskonaliłem swoje poki prawie półtora roku... to od niektórych 2x większy staż będąca na pozycji lidera... a Co do tematu zgadzam się z Ola, a jak Cie szczerbatek denerwuje to lepiej zachować do dla siebie...i Ty tez pewno Dużo wiesz... Napewno nie więcej niż Ola, to tyle. Narka

admin 
Administrator

Wysłany: 30 Maj 2016   

dostałem informację, że rezygnujesz, więc dostałeś degrada.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi