Zamknięty przez: Szczerba#TY 22 Maj 2016 |
Skarga na Torka |
| Autor |
Wiadomość |
11dawid11pl
|
Wysłany: 22 Maj 2016 Skarga na Torka
|
|
|
I tak nie mam nic do stacenia, ale podkradanie skryptów z pokecrafta czy tam pisanie dla innego serwera szczególnie naszego byłego Qma który dostał bana dobrze wiemy za co jest to chore, dlaczego Torek jeszcze jest na tym serwerze? pominę że ma tam Moderatora
Screenshot_2016-05-15-09-09-15.png
|
 |
| Plik ściągnięto 102 raz(y) 222.19 KB |
|
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 22 Maj 2016
|
|
|
Nawet nie wiadomo czyja to rozmowa...
//edit
Rozmowa z 30.04.16... |
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 22 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| nic z tego nie rozumiem. Coś wyrwane z kontekstu , ktoś coś pisze (nie wiemy kto). Dodatkowo osoba co się tak chwali, że zrobiła jakiś serwis robi orty i pisze jak 13 latka. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| chodzi o grę na konkurencji denku, ale nie tyle co granie jak tworzenie skryptów czyli pomoc konkurencji |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| tego to akurat się domyślam. Chodzi mi o to , że z tego ss-a nic nie wynika. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Tak, na pewno grałbym razem z lubieflaki, HighFive i resztą osób na konkurencji, po tym jak usunąłem im wszystkie pliki... Proszę Cię, pogrążasz się. Może mam pokazać twoją ciekawą rozmowę z hamtaro i Vkickiem, w której obgadujesz i obrażasz osoby z Administracji? Znajdź prawdziwe dowody, bo ja tu nic nie widzę. Może jakiś SS jak przyznaje się, że mam tam Moderatora czy coś, bo tak naprawdę każdy mógł to napisać. TremZa może potwierdzić, że u nich nie gram. Czy też HighFive, z którym nawet nie mam zamiaru rozmawiać. A dla jasności, Norbert to lubieflaki.
PS. Ciekawe jak miałbym podkradać skrypty z PokeCraft'a, skoro nawet nie mam dostępu do FTP z plikami... Żałosne, i tyle.
//Edit:
Dodam, że na starcie ich serwera wraz z Kosmatkiem wbiłem zgriefować im niezabezpieczony teren, po czym dostaliśmy bany. Kosmek może potwierdzić W ogóle podaj nick tego "Moderatora". |
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

Wiek: 27 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 112 Skąd: From diee
|
|
|
|
Sytuacja jest naprawdę stara A już nie mówię o tym że denek sam za to dal ub torkowi ponadtto, jak wyżej finalnie torek usunął wszystkie pliki z ftp serwera,jak dla mnie Dawid znowu chce pokazać niszczycielskalą siłę podstawówki i szuka czegoś żeby kogoś zbanowac a już nie mówię że jesteś w tym taki dobry że sam nasz bana haha kappa, jeśli chcesz kogoś chociaż wystraszyc to znajdź coś nowego a nie rozmowy następnej gwiazdy typu flak, nie ma tu miejsca dla tak toksycznych ludzi.
Skoro nie potrafisz grać jak każdy to tu nie graj,
Ostatecznie ddodam ze sprawa jest stara i wyjaśniona /zamykam |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
|
|
|
 |
|
|